addevil 59 #1 Публикувано 5 Юни, 2007 здравейте на всички който имат пукнатини, люспи и други проблеми по стъклата. Ще споделя малкото неща, които научих докато прекарах поовин ден при един чичка, който ми залепи една люспа на предния джам.1. Има различни по размер и дължина пукнатини - но не това определя срока на лепенето 2. Колкото по-скоро залепите проблемното място - толко по-добър е крайния резултат ( най-вече заради въздуха и микро-буклучките, които влизат в пукнатината)3. Има места където взимат по 35 евро и други, където взимат по 35 лева за една и съща услуга4. Да дам телефона на човека, който ми направи стъкълцето - за всеки случай - ако на някой му потрябва - 0888709835 - Николай (евала- разбира зи ги нещата човека) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #2 Отговорено 5 Юни, 2007 ...........0888709835 - Николай.......... Сега звънях на човека, занимав се от 16 год. с тази дейност Звънях му заради това че предното ми стъкло е леко понадрано от неки кофти чистачки и мноо ме нерви, цената на Услугата Полиране на стъклото е 60 лв и е в сила или по-скоро ще има положителен ефект само ако драскотината не се усеща с нокът иначе щяло да се получи 'луповиден' ефект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest blackw #3 Отговорено 7 Юни, 2007 60 лева са цифра... и мойто е издрано от чистачки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #4 Отговорено 8 Юни, 2007 60 лева са цифра... и мойто е издрано от чистачки Принципно има и още един вариант, ако имаш застраховка: Засилваш някое малко камъче в предния джам, правиш малка дупка и застрахователите ти плащат джама е разбирасе и ти ще доплатиш малко но това зависи каде си застрахован, аз още не съм се навил да го правя този вариант, но ако някое камъче случайно се засили няма да му се разсърдя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #5 Отговорено 8 Юни, 2007 60 лева са цифра... и мойто е издрано от чистачки Принципно има и още един вариант, ако имаш застраховка: Засилваш някое малко камъче в предния джам, правиш малка дупка и застрахователите ти плащат джама е разбирасе и ти ще доплатиш малко но това зависи каде си застрахован, аз още не съм се навил да го правя този вариант, но ако някое камъче случайно се засили няма да му се разсърдя ХАХА !И аз съм така - от първия голям дъжд в началото на май , деа чух как почнаха да скърцат чистачките, но бях на място където нямаше как да спра Имам и 2 малки люспички от камъчета и от 3 месеца се каня да питам колко голямо трябва да е поражението от камъче та да се признае застраховка? PS: Ако намериш място където летат камъчета - обади се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #6 Отговорено 8 Юни, 2007 .......Имам и 2 малки люспички от камъчета и от 3 месеца се каня да питам колко голямо трябва да е поражението от камъче та да се признае застраховка?............ Няма такива Филми, по закон предния джам тряа да е перфектен с тия Люспи да не те среща с-т Иванов че не ти мърда почерпката , бягай при застрахователя и дерзай с чисто нов джам (дано само КООПелетата не са ти ги описали в полицата щот тогава, уйци пари ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blackw 0 #7 Отговорено 9 Юни, 2007 Имам застраховка но не съм такъв човек да направя тази мизерия. За полиране бях чувал но тия 60 кинта ме отказаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #8 Отговорено 10 Юни, 2007 Имам застраховка но не съм такъв човек да направя тази мизерия. За полиране бях чувал но тия 60 кинта ме отказаханезнам кви 60 кинта? Аз писах за 35, но както и да е ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blackw 0 #9 Отговорено 11 Юни, 2007 Звънях му заради това че предното ми стъкло е леко понадрано от неки кофтичистачки и мноо ме нерви, цената на Услугата Полиране на стъклото е 60 лвколегата е питал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov #10 Отговорено 26 Юни, 2007 Писали сме вече за тозиhttp://forums.hondabg.com/index.php?s=&...ost&p=97657Наистина е особняк и бавно действа и глупости в повечко, но добра работа върши... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове