HistamineSHOT 40 #1 Публикувано 30 Октомври, 2021 Здравейте, след монтиране на мултимедия в сервиз с изненада установих, че вече не ми показва външната температура на дисплейчето, а изглежда така "---". Предполагам, че нещо се е прецекало при монтажа понеже и копчето за газта беше разбазикано и се наложи да го сменя. Попитах дали е имало действия в зоната, но въпреки че са сваляни кори отрекоха проблема да е от тях. След като за копчето се покриха, предполагам че и за датчика на външната температура или нещо по окабеляването пак може да ми спестяват. Въпроса е дали има нещо, което лесно да пипна, да проверя или направо да поправя? Не ми е голям проблем, но все пак си е загуба на някаква функция, която не виждам защо трябваше да се случва. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 30 Октомври, 2021 Досега всички с автърмаркет медии споделят за липса на индикация за външната температура на таблото. Вече ще я гледаш на медията и така. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове