wieen 0 #1 Публикувано 23 Октомври, 2021 Здравейте днес се загледах в педала на съединителя понеже при натиск сякаш на едно място забива и после се оправя. Видях че има една пружина на педала и си мисля че някой преди мен може да разместил. Ако някой колега от форума има възможност да ми неговия педал по точно пружината. Става въпрос на хонда акорд 2.2 150к.с. благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Illyto 1 #2 Отговорено 23 Януари, 2022 Здравей колега, при мен има едно чаткане в края на хода на съединителя, ще ти направя снимка и ще ти изпратя по-късно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1553 #3 Отговорено 23 Януари, 2022 (Редактирано) @wieen @Illyto Някой от вас сменял ли е течността на помпите на съединителя,малкото казанче от снимката. Там в малкото казанче както и при спирачките е ДОТ4 спирачна течност, и трябва да е светло като олио вътре в казанчето. Като на снимката зеленикаво черна течност е много зле и системите на работят добре. При спирачките се сменя чрез източване от всеки апарат,на съединителя чрез източване от долната помпа. Редактирано 23 Януари, 2022 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Illyto 1 #4 Отговорено 12 Февруари, 2022 Извинявай ,чак сега виждам. Не съм сменял нищо, само там не съм пипал още е момента имам главоболия с дпф... Мисля да го премахна направо .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове