Nikiiiiiii 0 #1 Публикувано 21 Септември, 2021 Здравейте Колеги, Имам проблем със спирачната помпа на хондата. ( сивик 8 генерация, 2.2 дизел. ) Предполагам че гумичките са се износили и педала почна да потъва, не тече все още. Моля да споделите от къде пазарувате части, намерих няколко варианта но само за оригинална. Цената варива между 500 -650 лв. Реално на мен ми трябва само помпата беза казанчетата към нея. И друг момент, знаете ли дали има ремонтни комплекти за тези помпи. Благодаря Предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Terje 171 #2 Отговорено 21 Септември, 2021 По каталог се предават уплътненията заедно с буталата - но струва доста повече - 01462-SDB-A01 - 69$ в щатите. Не може да няма само уплътненията, аз бих сменил само тях, а не цялата помпа. И друг път съм споменавал тук, преди 2-3 години сменях уплътненията на съединителя на 6-та генерация и досега още работи. Иначе губи ли течност или само потъва педала? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikiiiiiii 0 #3 Отговорено 21 Септември, 2021 Ами опитах се да потърся, но доставчиците казват само помпа имали. Ако успея да намеря мога да се опитам да ги сменя. Проблема е от къде мога да ги доставя че в Бг малко трудно. Затова исаках да попитам дали някои колеги са имали този проблем и как са го оправили. Иначе колата спира за момента Педала само потъва, помпата не тече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове