Иванов Богдан 6 #1 Публикувано 2 Септември, 2021 Здравейте,от 5 дена се мъча с хондела и чак сега забелязах че ключето не светва,има ли шанс да го изолирам този имобилайзер по някакъв начин или си трябва по-сериозни познания и инструменти, като софтуер и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов Богдан 6 #2 Отговорено 3 Септември, 2021 Така освен това и чека не свети, казаха колеги че няма ток до компютъра,проверил съм всички бушони.Възможно ли е от делкото да има датчик който да е проблемът. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1506 #3 Отговорено 3 Септември, 2021 Има предпазители и в коша на колата и в купето под кормилото. Все пак мисля че ти трябва сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов Богдан 6 #4 Отговорено 14 Септември, 2021 И проблема е решен....Някакво умряло кабелче,най-вероятно маса-майсторът не каза,но аз го видях докато я сглобявах,къде го е закачил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didooo 6 #5 Отговорено 19 Септември, 2021 (Редактирано) Знаеш ли къде точно е бил проблема, понеже и моята има същия проблем не свети чека и имубилайзера. Благодаря ти предварително Редактирано 19 Септември, 2021 от dindin Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов Богдан 6 #6 Отговорено 27 Септември, 2021 Да,от снопа кабели които отиват към главното реле,там се е прекъснала масата и майсторът я е свързал на мястото където се закрепва главното реле. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hstaikov 0 #7 Отговорено 13 Октомври, 2023 (Редактирано) може ли да снимаш това главно реле и кабела ,благодаря Редактирано 13 Октомври, 2023 от Honda_Z Моля, не цитирайте цяло предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов Богдан 6 #8 Отговорено 4 Декември, 2023 (Редактирано) На 13.10.2023 г. at 10:06, hstaikov написа: може ли да снимаш това главно реле и кабела ,благодаря www.youtube.com/watch?v=OsKDhJMss-s&t=234s Редактирано 4 Декември, 2023 от Иванов Богдан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове