Tin01 0 #1 Публикувано 7 Август, 2021 (Редактирано) Здравейте колеги, имам 8-ма ген сивик която е със стандартния CD Player и се чудех дали е възможно да се смени с оригиналната навигация на хонда или aftermarket нави е единствения вариант? И съответно от къде мога да закупя такава навигация? Прилагам снимка и благодаря предварително Редактирано 7 Август, 2021 от Tin01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 7 Август, 2021 Няма да ти излезе сметката колега. Не е само навигацията, трябва ти дисплея от навигацията също, антената на навигацията, ДВД устройството в жабката, както и самата жабка защото е различна.. и да не забравим и кабелаците отзад където вървят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tin01 0 #3 Отговорено 7 Август, 2021 Демек голяма занимавка и пари... попринцип съм приготвил до 500лв за навигация, но тези aftermarket не ми харесва как седят и затова се обърнах към тази. Ако отида в някоя автоморга дали няма да мога да взема всичко на по-тънко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #4 Отговорено 7 Август, 2021 Освен това, ако смяташ да използваш тази навигация като навигация.. ще бъде пълна загуба на пари. За 4 години съм я изпозлвал 2 пъти и съм сбъркал. Единствено си ползвам навигацията за да видя ако следва завой на непознат за мен път или да видя къде е следващата пресечка. За навигиране си използвам google maps на телефона, което можеш да имаш на една андроидска навигация например 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове