Калоян Кателиев 0 #1 Публикувано 2 Юни, 2007 Хора, хондаджии, колеги ... аман-заман, тъпата хидравлика скърца, като въртя волана. това така ли трябва да е?! Течността в казанчето е почти догоре (един пръст под капачето). Воланът се върти леко, но свири тихичко при въртене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gin 43 #2 Отговорено 2 Юни, 2007 Предполагам че ремък приплъзва и е за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 2 Юни, 2007 Не е нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #4 Отговорено 2 Юни, 2007 Ако искаш да разбереш дали е от ремъка, намажи го отвътре със разтворен в спирт малко колофон, това е разтвор който увеличава сцеплението многократно, но за кратко време. Ако утихне-значи ти е за смяна ремъка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Калоян Кателиев 0 #5 Отговорено 6 Юни, 2007 Остава да намеря и ремъка сега, че какъвто съм разбирач по колите ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #6 Отговорено 6 Юни, 2007 ремък за смяна.съмнявам се да е помпата-прекалено здрави са Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 8 Юни, 2007 (Редактирано) успех Редактирано 8 Юни, 2007 от manniakk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #8 Отговорено 9 Юни, 2007 Ако искаш да разбереш дали е от ремъка, намажи го отвътре със разтворен в спирт малко колофон, това е разтвор който увеличава сцеплението многократно, но за кратко време. Ако утихне-значи ти е за смяна ремъка.Чиста прясна водичка наляна от чешмата или ако имаш по-голяма плюнка също върши работа Хора замислете се малко , всички останали коли ли им свирят ремъците като завиват обзалагам се , че не подсвиркват на мацката с къса поличка минала покрай тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qbert 0 #9 Отговорено 13 Юни, 2007 И на мен ми свири от 1 година но съм нямал проблеми поне не до сега.Аз и не знам къде е този ремък за да го видя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kmm 0 #10 Отговорено 15 Юни, 2007 много е дразнещо ужасно ми се иска да се оттърва от този звук, но май няма начин... ремъкът ми е относително нов, много му е рано за смяна, а звукът се усилва... най-гадно е при паркиране Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове