Jump to content
Калоян Кателиев

Глава - Port & Polish

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, колеги!Замислям се за подобряване на аспирацията на моята кукла, но не зная: - има ли смисъл за 1.4 16-"волтова" пърдялка? :P - кой би могъл съвсем уверено да направи такова нещо? :D - каква би била цената на тази манипулация? :P - след предполагаемо успешно завършване на полирането, какво друго е добре да се донастрои, за да се усети по-добрият приток на въздух (гарнитури, разпределителен вал, налягане на горивната помпа и т.н.?) :P За въздушен филтър и генерация ми е ясно, че е добре да се сменят, макар да не знам все още какви биха били реалните ефекти от това.Може ли някой компетентен да ме осветли? Благодаря предварително! :DEDIT: Не знам дали това е правилният раздел, но т'ва е тунинг все пак, а тука май се пише за тунинги ... :rolleyes:

Редактирано от Rammkopf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Може да се направи, но няма да е евтино. С подобни манипулации се занимава колегата 1net. Свържи се с него. Може и да се навие. В тези теми сме разисквали подобни въпроси. Може да са ти интересни.

Полиране 1

Полиране 2

Полиране 3

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря! Прочетох коментарите и ми стана ясно, че полиране няма да е, но поне port-match си е небходимост. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успех колега ! Много ще се радвам ако го направиш ! Ще има една потенциално бърза д14а4-ка :rolleyes:.Пък и няма нищо негативно за двигателя ... фабрично не се прави , защото е скъпо и трябват много прецизни машини. На ръка да не говорим. Гледах при NSX-R как японеца го прави на ръка и обяснява подобни работи на т'ва дето аз сега :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...