Искрен 16 #1 Публикувано 26 Юни, 2021 Здравейте, започна да се чува тракане и виене като от ролка, климатика спря. Не мога да установя какво е, упях да направя кратко клипче. Въпроса ми е мога ли да карам 1,2 км до майстора или да не рискувам ? received_849029769038517.mp4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kyna 33 #2 Отговорено 26 Юни, 2021 И при мен така се случи - издържа доста преди да се разпадне съединителя на климатика. Вероятно ще трябва да смениш и компресора - при мен се наложи. оправих съединителя и след това компресора отказа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Искрен 16 #3 Отговорено 1 Юли, 2021 (Редактирано) Колега, а ако и компресора е за смяна, какви са цифрите ? Редактирано 1 Юли, 2021 от Искрен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Искрен 16 #4 Отговорено 8 Юли, 2021 Да завърша темата. Както каза колегата смених целия комплект съединител с компресор. За моя мотор намерих марката Nissens на много приятна цена 365 лв. Поради тази причина обаче един габровски майстор директно ми отказа да го постави (искаше да ми сложи същия,но купен от него за 580 лв ). 😀😃 😀 2 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове