Николай_Нинов 7 #1 Публикувано 22 Юни, 2021 Здравейте, от скоро съм собственик на Хонда CR-v 2013 2.2d. i-dtec, и все още не мога да разбера от къде да включа звука от сигнализацията на мигачите. Доста често оставям аварийните светлини пуснати, а в купето не се чува никакъв звук. Дали има начин да бъде включено звуково известяване? В някое меню ли се крие тази опция или има нещо неработещо по колата. Купувана е автокъщо внос от Швейцария. Също моля ако някой е запознат с хард диска на този модел да сподели знанието с мен. Мисля, че се води премиум пакет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #2 Отговорено 23 Юни, 2021 Здравей, В тази тема е описано как става записа на музика на HDD 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Николай_Нинов 7 #3 Отговорено 25 Юни, 2021 Благодаря, ще се справя с харда, а за звукова сигнализация на мигачите в купето дали можеш да ми помогнеш с идея? При теб има ли такава (колкото и тъпо да звучи) понеже не откривам начин за пускане и спиране на звука, възможно ли е да е някой бушон, колонка или каквото и да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen_Honda 37 #4 Отговорено 25 Юни, 2021 Незнам къде се крие проблема, но при мен се чува звуковия сигнал от мигачите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koceto881 0 #5 Отговорено 23 Юли, 2022 Здравейте, Дали решихте проблема със звука на мигачите и как? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове