geccata_8765 2 #1 Публикувано 20 Юни, 2021 Здравейте колеги, имам проблем със скоростите, значи когато колата е изгасена предавките си влизат съвсем нормално, а когато я запаля започват да се впъват и то доста, даже по някога въобще не превключват. А интересното е че това нещо се оправя и след известно време каране пак същата работа. Имам чувството че като препомпя няколко пъти съединителя и проблема изчезва, но незнам може и да ми се струва, смисъл незнам точно дали е от препомпването. Преди пак го правеше това нещо но много рядко може би в месеца 1път,а сега постоянно е така. Колата е хонда акорд 2001г. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 21 Юни, 2021 Почни със смяна на течност дот4 на помпите на съединителя. Следваща стъпка е помпи и съединител. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
geccata_8765 2 #3 Отговорено 2 Юли, 2021 Мерси колега смених течността и се оправиха, вече не заяждат 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове