Стоян Павлов 0 #1 Публикувано 20 Юни, 2021 Смених всичко по климатик, радиатор, компресор, дехидратор и пак няма климатик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 80 #2 Отговорено 21 Юни, 2021 Здравей, Модел, година на колата. В сервиз или сам. Такива неща... иначе на врачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стоян Павлов 0 #3 Отговорено 21 Юни, 2021 2001 1.7 стрийм В сервиз и не работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 80 #4 Отговорено 21 Юни, 2021 Виж, да се помогне е хубаво малко повече информация- работи но не охлажда, въобще не включва и т.н. В сервиза гаранция не дадоха ли? Мнение на сервиза? Аз лично правих моя климатик в Горчев Клима и съм доволен. Ако желаеш ще ти дам координати на лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стоян Павлов 0 #5 Отговорено 21 Юни, 2021 Работи само на 17 градуса и малко нагоре към 22 градуса вече почва да духа почти топло, а преди не правеше така. С две думи работи само на най-студено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 80 #6 Отговорено 22 Юни, 2021 Здравей, От това което си написал, смятам че няма достатъчно фреон в системата. Вариантите са два-или не е дозареден или изпуска от някъде. От това което си сменил остава- винтили, тръби и радиатор вътре в купето( нарича се изпарител). Моят съвет е да се закачи на машина за диагностика и да се провери за пропуски по системата. Успех и пиши за резултата. П.С. Не зная в кой сервиз са сменяли частите за климатика ти, но все си мисля че трябва някаква гаранция. Ти си знаеш, аз бих искал да си проверят работата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стоян Павлов 0 #7 Отговорено 22 Юни, 2021 Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Traqnivanov 0 #8 Отговорено 25 Юни, 2021 Колко лв е радиатора колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове