Jump to content
Guest assfull

Всички полицаи спират на пътя

Recommended Posts

Guest assfull

ма.. му стара,ама тия вече ;):D;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

То бива бива ама това вече на нищо не прилича! Рекета по пътищата вече е легализиран ;);):D;);););):D;););) накрая ще излежа някоя тъпа кука ;):):D;););):bash::bash::bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

айде на лапаницата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мноо яко тва.... мене ме спират по 10000000000000 пати на ден като видат ХОНДЕЛАТА и ако ще да съм в колона от 100 коли мене ме спират кво толко ги дразна не знам... са и тапите 'пешаци' и те кат почнат да се прават на интересни не знам..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо не всички полицаи за такива каквито казавате има изклучение :D;) колкото и невереятно да звучи. ;).Сега в Плевен е по-добре като има плицаи нощем по улиците , не като преди година две.Сега е доста по спукоино по самите улици и няма толкова много лайна да се правят на пилоти , пък и вече доста камери налагаха по светофарите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

абе ПО-ГОЛЯМА МАФИЯ ОТ ПОЛИЦИЯТА НЯМА БЕЕЕЕ м.... ка им.... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chefo

аз вече изгорях на два пъти. първо миналата седмица ме спряха с 50 на разрешената и без колан, а снощи ми тряснаха акт за дето съм спрял в градинката пред блока под едно дърво ;);):D;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Най-тъпото, че дори катаджиите не знаят закона, а какво остава за редовия полицай. Може ли да ме спрат в непълна униформа(без фурашка) и дори без да ми се представят да ми изискат документите за правоуправление. :D Вече не се правя на овчица пред ченгетата. Трябва да си знае човек правата. По устав до дупка. Нека ме пипнат. Заявих му, че тъй като е в непълна униформа, няма право да изпълнява служебните си задължения, и си тръгнах като пич. Всичко това от катаджия. ;) Те били бдяли над нас. Я сега си представете за каква простотия ще говорим за напред. Публикувано изображение Публикувано изображение

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще има рокади в правителството и всеки министър гледа да се хареса на повече хора.Каквото и да си говорим за недостиг на хора не е вярно!!! Всеки обикновен полицай иска да стане голям милиционер и да иде в КАТ,където е голямата парса.Защо ли е така?!? Значи изведнъж са напуснали толкова много пътни полицаи,че в КАТ има недостиг на работна ръка. Ха стига филми беВреме е да си ходите вече,аман от крилати фрази подмамващи бедния човечец от рода "800 дни" и "Еднократно увеличаване на заплатите"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest plamoni

Най-тъпото, че дори катаджиите не знаят закона, а какво остава за редовия полицай. Може ли да ме спрат в непълна униформа(без фурашка) и дори без да ми се представят да ми изискат документите за правоуправление. :blink: Вече не се правя на овчица пред ченгетата. Трябва да си знае човек правата. По устав до дупка. Нека ме пипнат. Заявих му, че тъй като е в непълна униформа, няма право да изпълнява служебните си задължения, и си тръгнах като пич. Всичко това от катаджия. ;) Те били бдяли над нас. Я сега си представете за каква простотия ще говорим за напред. Публикувано изображение Публикувано изображение

При тебе пак е било долу горе по устав,мене са се опитвали да ме спират с рька вместо сьс стоп палка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

е ся вече ни :blink:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е ся вече ни :blink:;)

Кога, са спирали, сега само повече ;) ... На мен ми се случи, униформен да ми се дърви, след като мина на червено и едва не ме блъсна, защо съм го псувал ;) ... Странни хора има... Иначе някой такива дрисльовци, са големи мъже, като са с униформа! Верно има свестни, обаче и мършата въобще не е малко ;)!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А честито ;) ........ПП:no comment ;);):blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

аз пък не знаех ,4е до сега друг освен КАТ-аджия няма право да те спира и ме о6тавиха 10лв веднъж :blink: и 4ак се прави ,4е не ги иска копе*ето 6тот видя ,4е пратих приятелката ми да развали една банкнота от 20 ;) от тогава се пазя от вси4ки пагони ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
:blink:;) Редактирано от sCoff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

До колкото знам при видимо нарушение имат право да те спират и патрули без катаджия но не могат да ти напишат акт, нека кажат колегите полицаи стига да не са обидени и огорчени от епитетите с които ги заливате за някои полицаи съм съгласен че даже им е малко но има и читави от тях а за недомислиците на Другаря Петков и тям подобните мизерници около него мисля че те по заслужават подобно отношение, за рекета не взимат само полицаите просто така господата(другари) псевдо-демократи настроиха една мощна корупционна машина за да улесни престъпниците с пари във всяко отношение докаато си само лаем кервана си върви :blink:

Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)
;) Редактирано от JAZZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...