tcani 0 #1 Публикувано 3 Юни, 2021 Здравейте, Имам следния проблем от доста време насам и не намирам решението му. Колата е Honda Civic 8th 1.8 бензин. При движиние между 1.5 - 2.0 оборота се чува едно тракане ( румолене) което се появява периодично поне 1, 2 пъти в седмицата. Появява се когато си поиска и спира пак така. Мисля, че не е свързано с двигателя понеже когато се появи се чува и на свободна при преминаване на неравности. Прилагам и видео клип. https://files.fm/u/9ggcm9dym Моля за съдействие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #2 Отговорено 3 Юни, 2021 (Редактирано) Трабва да се огледа на канал или подемник. Прилича шума на разтракала се ламарина ,пластмаса,накоя кора. Само в движение ли го прави. Редактирано 3 Юни, 2021 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tcani 0 #3 Отговорено 3 Юни, 2021 Здравей, Когато се прояви тракането, и на място го прави. Гледах я отдолу, понеже четох, че може да е от топлинните шитове на изпускателната система, но изглеждат добре закрепени. Не мога да го хвана да съм на канал и да го прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Aleksandrov 0 #4 Отговорено 26 Ноември, 2022 Здравей, оправи ли проблема, аз имам подобен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове