Jorob 0 #1 Публикувано 1 Юни, 2021 Здравейте колеги, пробвах да си запиша диск с навигация но не успявам . Някой може ли да ми запише и изпрати, срещу заплащане разбира се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wieen 0 #2 Отговорено 4 Юни, 2021 Аз мога да го направя. Моя съм си го правил аз и работи отлично, но картите са от 2018 след това спират да ги подържат ако искаш пиши ми на лс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorob 0 #3 Отговорено 17 Юни, 2021 Здравей колега, имам един въпрос и ще съм благодарен ако можеш да ми помогнеш. Пробвах около 10 диска с навигация и никой не тръгва а бяха от този сайт който ти казах, почистих и окото и не става а оригиналния диск тръгва. Свалил съм екраните на задните седалки, дали имат нещо общо или проблема е друг? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrisimow 26 #4 Отговорено 17 Юни, 2021 Пробвай това което е описано в цитирания пост по-долу -> MAP + CANCEL + AUDIO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorob 0 #5 Отговорено 18 Юни, 2021 Преди 14 часа, hrisimow написа: Пробвай това което е описано в цитирания пост по-долу -> MAP + CANCEL + AUDIO Не е ли MAP+CANCEL+MENU? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrisimow 26 #6 Отговорено 18 Юни, 2021 Да, може и да си прав. Не помня вече точната комбинация. Цитирах дословно от въпросния пост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове