jivko furlinski 0 #1 Публикувано 16 Май, 2021 (Редактирано) Здравейте, Въпросът ми е дали някой знае главината на задната гума отлята ли е с лагера или може да се отделят? Благодаря предварително. Редактирано 16 Май, 2021 от emod Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #2 Отговорено 20 Май, 2021 (Редактирано) Здравей. На 7 генерация е едноцяло. Можеш по номер рама и на частта да провериш визуализацията в Google. Ето сайта: https://japancars.ru/catalogs Редактирано 20 Май, 2021 от Ivan_Ch Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivko furlinski 0 #3 Отговорено 20 Май, 2021 Благодаря ти за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #4 Отговорено 20 Май, 2021 А колкото до заглавието на темата ти, не нужно да сменяш главина ако имаш скъсана шпилка. За оредните е повече занимавка, но за задните мисля, че беше по-лесно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jivko furlinski 0 #5 Отговорено 21 Май, 2021 Не бях сигурен ако се наложи да се сваля главината, дали може да се махне лагера от главината. Но сега ми се поизясниха нещата. Още веднъж ти благодаря за информацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове