piffou 0 #1 Публикувано 29 Май, 2007 Ако някой може да ми каже, при колко литра светва лампата за гориво на Concerto с двигател D16Z2 ще съм му много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 29 Май, 2007 10-15 бог знае колко ама са мноооого Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
piffou 0 #3 Отговорено 29 Май, 2007 10-15 бог знае колко ама са мноооогоЯвно е така защото при мен светна и до сега съм минал 90 км а има още гориво. Просто исках да съм сигурен дали наистина е така или ме лъже ОКОТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 29 Май, 2007 не лъже окото ами англичаните са тъпи и затова са им сложили голям ЛАмпъ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #5 Отговорено 29 Май, 2007 не лъже окото ами англичаните са тъпи и затова са им сложили голям ЛАмпъАбе тъпи-тъпи ама поне лампа сложили Ами ние дет сме без лампи какво да кажем Аз имам такава иконка с безинова колонка ма не съм я виждал да свети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #6 Отговорено 30 Май, 2007 На мойта англичанка не знам има ли въобще лампа и ако има значи не свети.Поправим ли е лесно проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I-BOY_STZ 12 #7 Отговорено 1 Юни, 2007 ako nqkoi moje da mi kaje pri kolko litra svetva lampata za gorivo na Concerto s dvigatel D16Z2 6te sym mu mnogo blagodaren На моето Кончерто лампата си светва и след това съм карал мах 50 км. За повече не ми се рискува, че да не вземе да ми свърши горивото, но стрелката е твърдо на най-долната чертичка, според мен количеството е не-повече от 6-7 литра в момента на първото предупреждение. Незнам може на вашите с Локчо да светват по-рано ама при мене всичко е нормално. Резервоара го пълних до горе и събира 45 литра, ако не се лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #8 Отговорено 1 Юни, 2007 На мойта англичанка не знам има ли въобще лампа и ако има значи не свети.Поправим ли е лесно проблема.на англичанките резервата е 8 литра, но действието на лампата и на целия индикатор за горивото е малко съмнително, загрява бавно, стрелката не се движи особено адекватно. Това не е дефект просто така е устроен. Лампата за резервата изгаря доста бързо, затова един съвет орт мен - зареждайте така, че да не я карате да свети постоянно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
butoff 0 #9 Отговорено 20 Октомври, 2008 От днес карам Concerto. Лампата не съм виждал да светва, но стрелката за гориво показва и без контакт !? Така ли е при вас ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове