rangchev 6 #1 Публикувано 4 Май, 2021 Христос Воаскресе на всички колеги и приятели! Интересува ме 1,5 мотора -193 к.с. Мой познат ми сподели,че имали сериозни проблеми! Аз малко се съмнявам на казаното от него и за това реших да попитам тук ! Моля ,ако някой е с този мотор или който има впечатления да сподели. Благодаря Ви! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 5 Май, 2021 Какви сериозни проблеми ? Нищо конкретно не си споменал.Прочете ли темата под твоята ? Има писано за този модел. Поради директното впръскване остава бензин в Цилиндрите и го меша с маслото, но само при студен двигател зимата. При включен режим econo е по-малко. Други наблюдения нямам за сега. Колата е от около 8000км при нас и за сега освен масло, филтри, спирачна течност и антифриз, друго не сме сменяли. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rangchev 6 #3 Отговорено 7 Май, 2021 (Редактирано) Благодаря ! Да прочетох впослдествие и разбрах,че няма нищо драматично и тревожно. Поздрави! 👍 Редактирано 7 Май, 2021 от rangchev 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове