sirakoff 0 #1 Публикувано 29 Май, 2007 (Редактирано) За какво служи тоя овал пред интеркулера? Каква функция има? Рядко съм го виждал по кулерите, но го има... http://www.turbomagazine.com/features/0511...intercooler.jpg Редактирано 29 Май, 2007 от sirakoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo #2 Отговорено 29 Май, 2007 прилича ми на онези система за дотълнително охлаждане на куулера, които използват NOS. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 29 Май, 2007 прилича ми на онези система за дотълнително охлаждане на куулера, които използват NOS.интересното е, че не се вижда да има втори вход/изход, и дали изобщо циркулира нещо в тръбата? а тръбичката която влиза в това, изглежда да е за високо налягане.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 29 Май, 2007 да това си е точно охлаждане с азот и вътре е пълна с азот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bat_gogo 1 #5 Отговорено 29 Май, 2007 прилича ми на онези система за дотълнително охлаждане на куулера, които използват NOS.интересното е, че не се вижда да има втори вход/изход, и дали изобщо циркулира нещо в тръбата? а тръбичката която влиза в това, изглежда да е за високо налягане....овалната тръба е перфорирана на множество места и азота се изпарява през отворите като по този начин отнема топлината Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове