Jump to content
Guest manniakk

Различните модификации

Recommended Posts

Guest manniakk

интересно ми е какво означават всичките тези модификации и другите които не съм срещал: EX CX DX HB

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rammkopf
Отговорено (Редактирано)

Да ти кажа, т'ва май определя "комплектацията" на колата. EX - entry level (базов модел, яко механични врътки навсякъде), DX - deluxe (тук-там нещо ел-управляемо), и т.н. Не съм 100% убеден, просто така ми се навързва. Като Ambiente и Ghia при Ford. :DHonda Civic Ambiente :punk:

Редактирано от Rammkopf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Ниво на оборудване . Колкото е по-напред буквата в азбуката -> толкова по-високо. Засяга също така и двигателите съм забелязъл. Например Civic 6 EX = d16y8 или малкия втек. CX и DX мисля че са d16y7.Това са мои наблюдения , все още не съм открил източник с точна информация на различията.Ако те интересува нещо конкретно - питай :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rammkopf

(четвърта и пета буква) е EG

Тия двете буквички, в комбинация с цифричката след тях определят колата ти каква модификация е всъщност (DX, EX, LX, HX и т.н.). :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

(четвърта и пета буква) е EG

Тия двете буквички, в комбинация с цифричката след тях определят колата ти каква модификация е всъщност (DX, EX, LX, HX и т.н.). :D
Да видим да ли съм те разбрал правилно , EG4 (както е в моя случай) показва , че колата е DXI модификация.Правилно ли съм те разбрал. :punk:
Абсолютно, колега. :D Поне аз така знам и т'ва ми е твърдото убеждение до момента. Ако има друга версия, моля да ме халосате с нещо. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...