flerfler 6 #1 Публикувано 23 Март, 2021 Здравейте съфорумци пиша с молба кой с какво може да помага-преди седмица ме поодариха и се налага наред с другите чарколяци да сменявам шофьорската врата,която естествено е от хонда с десен волан-по евтиния донор.Въпроса ми е- доста филм ли е смяната на основния сноп кабели,щото така или иначе няма да ми върши работа оригиналния кабел на лявата врата.Просто шофьора във Великобритания е от другата страна и съответно всичко е на обратно. Нека някой ако се е забавлявал по този начин със съвети и ръководства да помага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1258 #2 Отговорено 23 Март, 2021 Мисля, че не е. Два пъти съм свалял тапицерията на вратата и мисля, че снопа е един и се разклонява като октопод. Трябва да се види дали е на букса от вратата към купето, че нямам спомен. Но щом вратата идва с кабелите сигурно е на букса което ще е най добрият вариант. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове