Jump to content
krassig

За или против ........ ?

Recommended Posts

Здравейте, нова съм във форума и бих искала да ми помогнете относно избора ми за кола honda cicvic 2000 TDI-1997.Посъветвайте ме относно поддръжка, цена и като цяло заслужава ли си? Много Ви благодаря. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре дошла при нас :punk: ! Ако искаш пробвай първо с търсачката има доста информация за този модел, а ако имаш конкретни въпроси с радост ще ти отговоря имам я същата :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

Аз направо с линкове :punk:

ТУКИ ТУКИ ТУКИ Още еднаКакво да ти кажа като има около 5-6 теми в които е разглеждан тоя Акорд с Двигател на Ровер.

:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondÑŽ
Отговорено (Редактирано)

Аз лично не харесвам дизели и особенно Сивик дизел, но това не значи че не е добър автомобил.

Това е просто мое мнение и ако на теб ти харесва просто го грабвай не му мисли много. Все пак е Хонда.

Ето малко тех. инфо за да се ориентираш по-добре и да го сравниш с бензиновите му събратя.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Успех! :punk:

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krassig

Мерси :punk: . Ами остава да почерпя за инфото, а ако си купя .................... ами пак ще черпя :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

Еми аз много не уважавам дизелите но според мен я земи все пак е новичка а и е и хонда :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря, но аз в момента карам дизел и съм доволна - самоче е друга марка. Никога съм нямала проблем и затова мисля и новата да е дизел. Надявам се да не сгреша. Но ако знаеш за някакъв конкретен проблем моляте кажи ми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krassig

Специално за вас. :cool:тук

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C

Специално за вас. :tooth:тук

е тва ме разби айде скачай в ХОНДЕЛАТА и да ни се похвалиш УСПЕХ :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХАХА :):):):D:P По принцип май не са много привържениците на дизеловите автомобили(пребийте ме с камани ако греша :P:P )Но това е твоят вкус.Повярвай ми ако имаш някакви проблеми,въпроси или просто питания ТОВА Е МЯСТОТО!!! Аз винаги съм намирал отговори на моите въпроси дори ня ми се е налагало да отварям тема.Колкото до колата и аз както някои други колеги бих се доверил на това че е ХОНДА независимо от това с какъв двигател е.А за всички колеги от форума мога да кажа или направя само едно ;):D;):thumbs1::tooth: Със здраве от мен !!!:):D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...