Jump to content
Rust

Civic Type R+r

Recommended Posts

Винаги съм се чудел тия въздухозаборници на тавана за къде по-точно го забират тоя въздух :D Иначе .... якооо ...... за момент си помислих, че може и да е турбочарджнат ,ама ..... май не ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И к'во му е якото ... седи точно като "изцвькан" тоя вьздухозаборник там. Имам чувството, че т'ва е фото-шоп едва ли не ... И вьобще както е излязла на снимката , тази кола мяза повече на полицейска, отколкото на спортна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен там в тоя въздухозаборник да си сложиш антирадара... поне ще е полезен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Винаги съм се чудел тия въздухозаборници на тавана за къде по-точно го забират тоя въздух ;) Иначе .... якооо ...... за момент си помислих, че може и да е турбочарджнат ,ама ..... май не ;)

за задно разположения двигател ;) ... иначе ще е по-яко да е атмосферка ... винаги после може да се сложи турбо ,а така като хванеш някой, дръпваш го и му казваш че е атмосферка :D класика ... Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със сигурност ще е голяма резачка,но друг е въпросът, кой ще може да си я закупи :D .....Като имам в предвид не само цената ,а и компромиса ,който трябва да направи човек ,закупувайки си този чисто спортен автомобил(май ще му трябва и един ежедневен) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony
Отговорено (Редактирано)

В Англия карат само Type R-и. Там ще стане хит. Това че няма да има турбо е добра новина. Сложат ли такова, ще се загуби чара на истинския Type R. Освен това на Емо ще му допадне фабричното олекотяване. Той и сега си кара без задни седалки. :D

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това са безпочвени слуховепускат ги всяка година като няма какво друго да вдига тиража

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Подготвят автомобил с който да влязат официално в Свтовния Рали Шампионат и ако се пръкне тая кола,състезателната и версия ще бъде хомолгирана като "Super-2000" а гражданската като N-3 , и ще замени сегашния Type-R в група N-3.Това са само прогнози все пак.Въздухо-заборника на покрива има за цел да доставя пресен въздух на екипажа в колата.Трябва да го има за да може при хомолгирането да се използва в Рали версията.Както изглежда серийната версия така трябва да изглежда и Рали варианта.

Редактирано от Hronos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...