Rust 5 #1 Публикувано 26 Май, 2007 Винаги съм се чудел тия въздухозаборници на тавана за къде по-точно го забират тоя въздух Иначе .... якооо ...... за момент си помислих, че може и да е турбочарджнат ,ама ..... май не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stonez 2 #2 Отговорено 26 Май, 2007 И к'во му е якото ... седи точно като "изцвькан" тоя вьздухозаборник там. Имам чувството, че т'ва е фото-шоп едва ли не ... И вьобще както е излязла на снимката , тази кола мяза повече на полицейска, отколкото на спортна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sirakoff 0 #3 Отговорено 26 Май, 2007 Освен там в тоя въздухозаборник да си сложиш антирадара... поне ще е полезен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 27 Май, 2007 (Редактирано) Винаги съм се чудел тия въздухозаборници на тавана за къде по-точно го забират тоя въздух Иначе .... якооо ...... за момент си помислих, че може и да е турбочарджнат ,ама ..... май не за задно разположения двигател ... иначе ще е по-яко да е атмосферка ... винаги после може да се сложи турбо ,а така като хванеш някой, дръпваш го и му казваш че е атмосферка класика ... Редактирано 27 Май, 2007 от lookcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #5 Отговорено 27 Май, 2007 Със сигурност ще е голяма резачка,но друг е въпросът, кой ще може да си я закупи .....Като имам в предвид не само цената ,а и компромиса ,който трябва да направи човек ,закупувайки си този чисто спортен автомобил(май ще му трябва и един ежедневен) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #6 Отговорено 27 Май, 2007 (Редактирано) В Англия карат само Type R-и. Там ще стане хит. Това че няма да има турбо е добра новина. Сложат ли такова, ще се загуби чара на истинския Type R. Освен това на Емо ще му допадне фабричното олекотяване. Той и сега си кара без задни седалки. Редактирано 27 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XapBu 0 #7 Отговорено 27 Май, 2007 това са безпочвени слуховепускат ги всяка година като няма какво друго да вдига тиража Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hronos 20 #8 Отговорено 27 Май, 2007 (Редактирано) Подготвят автомобил с който да влязат официално в Свтовния Рали Шампионат и ако се пръкне тая кола,състезателната и версия ще бъде хомолгирана като "Super-2000" а гражданската като N-3 , и ще замени сегашния Type-R в група N-3.Това са само прогнози все пак.Въздухо-заборника на покрива има за цел да доставя пресен въздух на екипажа в колата.Трябва да го има за да може при хомолгирането да се използва в Рали версията.Както изглежда серийната версия така трябва да изглежда и Рали варианта. Редактирано 27 Май, 2007 от Hronos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове