Jay 1 #1 Публикувано 26 Май, 2007 Колеги моля Ви кажете от къде да се сдобия и аз с такава лепенка? Ако някой разполага с повечко и е склонен да се раздели с една,утре ще съм на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 26 Май, 2007 абе и аз искам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #3 Отговорено 26 Май, 2007 И аз и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #4 Отговорено 27 Май, 2007 аз ще имам 100броики но в вторник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #5 Отговорено 27 Май, 2007 наистина няма да е лошо да кажете как може човек да се сдобие със такава лепенка, а и на какви пари ако трябва, даите да си организираме нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #6 Отговорено 27 Май, 2007 (Редактирано) наистина няма да е лошо да кажете как може човек да се сдобие със такава лепенка, а и на какви пари ако трябва, даите да си организираме нещо До сега бяха по левче. Колкото до организирането, виждам че Мачо вече се организирал. Той е и редовен по срещите така че не пропускайте. Редактирано 27 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #7 Отговорено 27 Май, 2007 Аз имам 20ина останали ако някой иска да казва. Днес отивам към София за около седмица и после съм във Варна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #8 Отговорено 27 Май, 2007 За националната съм приготвил по 50бр. бели и черни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blueeye 0 #9 Отговорено 27 Май, 2007 Аз имам 20ина останали ако някой иска да казва. Днес отивам към София за около седмица и после съм във Варна.Аз искам. Предполагам черна, че колата ми е сива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jamo 93 #10 Отговорено 27 Май, 2007 И аз си нямам Пък мерака ми е голям даже 5 ще си залепя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #11 Отговорено 27 Май, 2007 във вторник ще донеса на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #12 Отговорено 27 Май, 2007 донеси повечко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове