Dragos7 0 #1 Публикувано 12 Март, 2021 Здравейте колеги имам следния проблем с Акорд 7 2004г 2.0. Парното в градски условия си работи добре духа топло, но когато изляза извън града и карам с постоянна скорост около или над 100-120км/ч почва да духа хладен въздух. На арматурното табло стрелката за температурата не се мърда стои си на същото място където е била в градски условия. Ако знае някой на какво се дължи това и как да го отстраня проблема, ще съм благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 315 #2 Отговорено 12 Март, 2021 На пръв поглед не минава достатъчно течност през радиаторчето или клапите смесват неправилно със студен въздух... Климатроник ли е? Скоро имаше подобна тема, но не знам имаше ли решение накрая... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragos7 0 #3 Отговорено 12 Март, 2021 Да климатроник е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 315 #4 Отговорено 12 Март, 2021 преди 11 минути, Dragos7 написа: Да климатроник е Когато си стигне зададената температура, намалява дебита и започва да духа по-хладно... Опитай да вдигнеш зададената, да видиш дали реагира... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragos7 0 #5 Отговорено 12 Март, 2021 Ок, благодаря колега утре ще пробвам това и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове