Jump to content
Guest Draik

Въпрос към 1net

Recommended Posts

Guest Draik
Публикувано (Редактирано)

Та въпроса ми е към 1net до колкото четох тук и там той е специалиста на разработките( това не означава че е само за него затова пускам и тема, който може да каже нещо по въпроса е добре дошъл )мога ли да направя нещо по ECU-то и какво точно, а вариянт също е да отида при конкретния човек но искам колата ми да вземе да дърпа повечкоДнес се изправих пред едно изпитание 430 кг. живо тегло и пуснат климатик а едвам ускорих до 100 по бузлуджа нагореТа идеята ми е да се барне тук там и колата ми да вдигне малко повечко кончета от стандартните.иначе колата е D16Y3 англичанка 5 врати

Редактирано от Draik

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Може...в подписа му ги има линковете......а може и да прехвърлиш мадамите от твоята кола в неговата и ...2-мата на далавера....430кг си е егати товара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако само ще пипаш ECU-то ефекта ще е нулев или минимален ... ако ще правиш и други работи си е направо задължително да пипаш ECU-то ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво точно може да се направи, без да монтирам турбо (поне за момента)Ако сложа колектори 4-2-1 няма нужда да се пипа ECU-то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво точно може да се направи, без да монтирам турбо (поне за момента)Ако сложа колектори 4-2-1 няма нужда да се пипа ECU-то

1.4-2-1 и тъй нататък до края ....2.филтър3.4ипиам ефект, но незнам какво о4акваш, все пак ням ад стане истребител но определено ще живне колицата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ми кажете и от каде мога да си намеря работи и на какви цени са ще е много добре :angry: поне да знам от кое да почна :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре си го измислил и много неща може да и направиш по добре питай Михо той е с англичанка ама с турбо,защото за съжаление англичанките са тежки и тромави и не стават за RACING . Иначе пък са комфортни и мен лично ме кефят ама за спокойно каране .Дано не съм те отказал :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре си го измислил и много неща може да и направиш по добре питай Михо той е с англичанка ама с турбо,защото за съжаление англичанките са тежки и тромави и не стават за RACING . Иначе пък са комфортни и мен лично ме кефят ама за спокойно каране .Дано не съм те отказал :D

е тежки... 1100 кг са до колкото виждам в сайта на братята руснаци!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

добре си го измислил и много неща може да и направиш по добре питай Михо той е с англичанка ама с турбо,защото за съжаление англичанките са тежки и тромави и не стават за RACING . Иначе пък са комфортни и мен лично ме кефят ама за спокойно каране .Дано не съм те отказал :robot:

Не можеш да кажеш колата е "тромава" като тежи с не повече от 100, 150 килограма повече от твойта примерно.Не ставала за RACING :stretcher: Редактирано от TYPE-S

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре си го измислил и много неща може да и направиш по добре питай Михо той е с англичанка ама с турбо,защото за съжаление англичанките са тежки и тромави и не стават за RACING . Иначе пък са комфортни и мен лично ме кефят ама за спокойно каране .Дано не съм те отказал ;)

Не можеш да кажеш колата е "тромава" като тежи с не повече от 100, 150 килограма повече от твойта примерно.Не ставала за RACING :stretcher:
да сметнем колко е тая разлика от 100 кила :robot: при кола 1тон това са 10% , което ако са с един и същ двигател и първата прави 10с до 100 втората ще е за 11 , до 400м ще е за 1.5-2с повече ... дали не е много ? не е една кола разлика :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

Идеята ми беше в товаДали има ефект от колектори и други такива неща, какъв е и горе долу за какви цени става дума

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от колектори има файда и ефекта ще ти хареса. цена - около 300лв Говори с момчетата които поръчват от ибейфилтърът придружен с хубава изолирана тръба също подобрява вървенето.За чип, мога да ти направя, но първо направи нещо от гореизброените за да е по-голям ефекта.Можеш и втек глава да сложиш - цена 500лв глава и още поне 2-300 за труд и материали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от колектори има файда и ефекта ще ти хареса. цена - около 300лв Говори с момчетата които поръчват от ибейфилтърът придружен с хубава изолирана тръба също подобрява вървенето.За чип, мога да ти направя, но първо направи нещо от гореизброените за да е по-голям ефекта.Можеш и втек глава да сложиш - цена 500лв глава и още поне 2-300 за труд и материали.

А трябва ли като слагаш колекторите да смениш и изпускателните тръби в смисъл да минеш на тръби с по-голям диаметър , и какво става с катализатора в смисъл маха ли се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зависи от колекторите... ибейските си се хващат към катализатора. подмяната на тръбите назад е по-желание... махането на катализатора - също.предпочитания за диаметри на тръбите назад има всякакви и незнам как е най-добре, но в общи линии от 50 до 63 е ОК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много за изчерпателния отговор :) Мисля да подменя колекторите а след време и глава но това мисля че означава че и вала ще сменямт.е. ако правилно съм разбрал от 1.6 113 к.с. ще стане 1.6 ВТЕК 125 или се бъркам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мда... даже може и малко отгоре да стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

дам и даже и компресия ще качи :D ... аз сега намерих 2 глави на по 200 и 250 евро в германия в един форум някой ако ска линкове да звънка ,ама как ще ги цапнем нямам идея още ... имам позната в германия , но тя си няма хал хабер и ако й продадат боклук с него ще си остана , а директно до тука надали ще се навият да пращат ... П.П. в същия форум се продават и няколко интересни двигателя от лятната "б" колекция и от пролетната "H" :cool: ... някой търсеше понежеето и план "Б" : http://www.exospeed.com/category.php?id=229ама не съм запознат с марката ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...