Jump to content

Recommended Posts

Колеги,с колко най-малък ключ на сегментите сте пробвали успешно да затворите двигател?.Извадих си буталата да им изчистя нагара...оказа се 4е нагар няма.Сегментите и буталата са перфектни,но така и така съм отворил..ще метна едни нови сегменти.Залагам си главата за МОТУЛ 5W30 RACING.Нулев нагар в каналите на сегментите и по шапката на буталата след 60000км пробег.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за ОФФ-а,но от това което знам за маслата си вадя извода че масло със втори индекс примерно 50 е по-добро от 30 заради по-голямата температурна устойчивост.В същото време гледам че w30 са доста скъпи и квалитетни масла.Та в моя случай дилемата е с какво да карам-5w50,5w40 или 5w30 каквото ми дават за колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Само тия дето правят маслата знаят.Аз карам с лятно и зимно масло и си ги сменям .От друга страна 0W60,би било перфектното масло.От ценовата листа на МОТУЛ см пробвал първите 3 масла и последното:Всичките са по 30лв литъра и са в ламаринки.Motul 300V High RPM 0W20Motul 300V Power Racing 5W30Motul 300V Power 5W40Motul 300V Chrono 10W40Motul 300V Competition 15W50Motul 300v Le Mans 20W60

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно няма да дочакам отговор на въпроса ми.В вторник затварям двигателя с минимални ключове на сегментите...дано да не задере.Остана ми още малко стъргане по пълнителните колектори и коляновия вал.Ако някой до тогава даде някакво инфо ще съм му много благодарен...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Я си сложи с заводски предписан ключ да не береш ядове. Особенно ако я караш агресивно! :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...