Jump to content

Recommended Posts

Има ли осезателен ефект от стрът/тай баровете и слагал ли е някой на Д13Б2 /не пречи ли кутията на филтъра?Ако някой е слагал - предваритерлно мерси за инфото...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

раших да ползвам темата за да задам следния въпрос(така или иначе никои не беше отговорил на колегата..) : Интересуваме стрът за АНГЛИЧАНКА да ли става от друг модел на Хонда. Примерно 5-ген или тривратия 6 ген. ????Предварително мерси за отговорите :D и дано има някой които да е пробвал .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има ли осезателен ефект от стрът/тай баровете и слагал ли е някой на Д13Б2 /не пречи ли кутията на филтъра?Ако някой е слагал - предваритерлно мерси за инфото...

Пламкааа Пламкаааа ниии с Д13ските не на огрява мн мн не ни обращат внимание хич

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AMD

При колегата nonamed има смисъл, доколкото си спомням двигателят му е D13 В-тек :lol: .teror1sta ,може да примериме моят от 5 ген дали ще пасне някакси на англичанката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

колеги излишен е стръта на 13ките няма фаида от разпънка за този двигател :D само ще си строшите парите

По сериозен аргумент не съм срещал .... :lol:

Има ли осезателен ефект от стрът/тай баровете и слагал ли е някой на Д13Б2 /не пречи ли кутията на филтъра?

....ефект има на каквото и купе да го сложиш .. само че при ЕГ3 тавата наистина пречи и евентуално трябва да се прави некъв къстъм стрът ! Редактирано от Road®aceR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Англичанките пък пречи казанчето за спирачната течност. Повечето модели стрътове не стават поради тази причина.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Англичанките пък пречи казанчето за спирачната течност. Повечето модели стрътове не стават поради тази причина.

мерси за отговора!!! сподели ако си забелязал дали дължината на стръта е еднаква с другите и дали захващането на лонжерите/амортисьорите е еднакво . :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Терориста премерих си размерите =дълъг е 90 см, разстоянито между болтовете е 8 см,аз съм със 6-та генерация хе4...Не знам на височина как ще ти доиде мога да ти пратя снимка как седи моя,само една стоика със реле ми пречеше при монтажа,но я смъкнах надоло и си влезна като у дома си!Не знам за другите хонди ,но моята като влезна рязко в завои се усуква поне така я усещам,и следващата покупка ще бъде заден струтбар!

Редактирано от Dzenky

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси за отговора!!! сподели ако си забелязал дали дължината на стръта е еднаква с другите и дали захващането на лонжерите/амортисьорите е еднакво . :)
Стефчо, ти нали имаше някакъв стрът за англичанката, снимаи го и му уточни размерите примерно ако някой иска да се опита да си го направи сам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

днеска най накрая се наканих да си размърдам задните части. Сделах си един стрът бар ама утре ще кача снимки и описание(в темата за стрътовете). Та на въпроса: мерих разстоянията на 5 ген хетч и са същите като на моя английски кораб !!! Лонжерите са същите и ако не пречи нещо по инжекцията стрът за 5-та ще стане на англичанка. п.п. Хора слагайте стрътове има ГОЛЯМА разлика. Преди като разшавам волана само се гъне купето сега даже завива :):P:P

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...