nonamed 50 #1 Публикувано 24 Май, 2007 Има ли осезателен ефект от стрът/тай баровете и слагал ли е някой на Д13Б2 /не пречи ли кутията на филтъра?Ако някой е слагал - предваритерлно мерси за инфото... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 28 Октомври, 2008 раших да ползвам темата за да задам следния въпрос(така или иначе никои не беше отговорил на колегата..) : Интересуваме стрът за АНГЛИЧАНКА да ли става от друг модел на Хонда. Примерно 5-ген или тривратия 6 ген. ????Предварително мерси за отговорите и дано има някой които да е пробвал . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 2 Ноември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M.R.Tuning 0 #4 Отговорено 2 Ноември, 2008 Има ли осезателен ефект от стрът/тай баровете и слагал ли е някой на Д13Б2 /не пречи ли кутията на филтъра?Ако някой е слагал - предваритерлно мерси за инфото...Пламкааа Пламкаааа ниии с Д13ските не на огрява мн мн не ни обращат внимание хич Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest AMD #5 Отговорено 3 Ноември, 2008 При колегата nonamed има смисъл, доколкото си спомням двигателят му е D13 В-тек .teror1sta ,може да примериме моят от 5 ген дали ще пасне някакси на англичанката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #6 Отговорено 3 Ноември, 2008 (Редактирано) колеги излишен е стръта на 13ките няма фаида от разпънка за този двигател само ще си строшите паритеПо сериозен аргумент не съм срещал .... Има ли осезателен ефект от стрът/тай баровете и слагал ли е някой на Д13Б2 /не пречи ли кутията на филтъра?....ефект има на каквото и купе да го сложиш .. само че при ЕГ3 тавата наистина пречи и евентуално трябва да се прави некъв къстъм стрът ! Редактирано 3 Ноември, 2008 от Road®aceR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #7 Отговорено 3 Ноември, 2008 При Англичанките пък пречи казанчето за спирачната течност. Повечето модели стрътове не стават поради тази причина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 3 Ноември, 2008 При Англичанките пък пречи казанчето за спирачната течност. Повечето модели стрътове не стават поради тази причина.мерси за отговора сподели ако си забелязал дали дължината на стръта е еднаква с другите и дали захващането на лонжерите/амортисьорите е еднакво . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #9 Отговорено 3 Ноември, 2008 (Редактирано) Терориста премерих си размерите =дълъг е 90 см, разстоянито между болтовете е 8 см,аз съм със 6-та генерация хе4...Не знам на височина как ще ти доиде мога да ти пратя снимка как седи моя,само една стоика със реле ми пречеше при монтажа,но я смъкнах надоло и си влезна като у дома си!Не знам за другите хонди ,но моята като влезна рязко в завои се усуква поне така я усещам,и следващата покупка ще бъде заден струтбар! Редактирано 3 Ноември, 2008 от Dzenky Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #10 Отговорено 3 Ноември, 2008 При Англичанките пък пречи казанчето за спирачната течност. Повечето модели стрътове не стават поради тази причина.мерси за отговора сподели ако си забелязал дали дължината на стръта е еднаква с другите и дали захващането на лонжерите/амортисьорите е еднакво . Стефчо, ти нали имаше някакъв стрът за англичанката, снимаи го и му уточни размерите примерно ако някой иска да се опита да си го направи сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #11 Отговорено 11 Ноември, 2008 (Редактирано) днеска най накрая се наканих да си размърдам задните части. Сделах си един стрът бар ама утре ще кача снимки и описание(в темата за стрътовете). Та на въпроса: мерих разстоянията на 5 ген хетч и са същите като на моя английски кораб Лонжерите са същите и ако не пречи нещо по инжекцията стрът за 5-та ще стане на англичанка. п.п. Хора слагайте стрътове има ГОЛЯМА разлика. Преди като разшавам волана само се гъне купето сега даже завива Редактирано 11 Ноември, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове