Nikolcho 0 #1 Публикувано 24 Май, 2007 Колеги здравейте, от три дена карам един Прелюд 4г и днес го чоплих тук там, та гледам аз на главата отпред опушено и викам си отидох на гарнитура на генерацията. Да ама не, свалих предпазната ламарина и на тръбите видях три пукнатини. Та въпроса ми е къде и за колко могат да ги заварят.Дължината е общо около 10 сантиметра.Благодаря предварително на всички отзовали се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #2 Отговорено 24 Май, 2007 пробвай да тормозиш StreetForce ... не знам дали ще се навие , но по това дето го има снимано, заварява добре ... освен това е леко фен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 24 Май, 2007 Материала е чугун, заваря се мн. трудно и от добър майстор. Съвет-купи си здрави колектори от някоя морга ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #4 Отговорено 24 Май, 2007 е добре де какво му пречи да пробва ?!? да няма да му вземат колкото за нови колектори ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #5 Отговорено 24 Май, 2007 е добре де какво му пречи да пробва ?!? да няма да му вземат колкото за нови колектори ?разбира се че трябва да пробва, просто му казвам да не очаква чудеса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Benji #6 Отговорено 24 Май, 2007 ако ги заваряш после ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да минат на фреза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolcho 0 #7 Отговорено 24 Май, 2007 (Редактирано) А да питам тоя моя двигател само на прелюд ли го слагат и дали ще стане генерация от друг двг.то е ясно , че всичко е 6 от 49 при заварката. Редактирано 24 Май, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #8 Отговорено 25 Май, 2007 нАй-добре така и така ще правиш старите,по-добре си направи едно нови по-широки колектори.Отдели още някой лев поне ще се усети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #9 Отговорено 25 Май, 2007 Колегата ме изпревари тъкмо щях да те посаветвам същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #10 Отговорено 25 Май, 2007 (Редактирано) По груби сметки за какви "стотинки" става въпрос. Редактирано 25 Май, 2007 от Nikolcho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #11 Отговорено 25 Май, 2007 бая стотинки и освен това искам да попитам колегите каква разлика ще се усети ако не смени цялата генерация и остави тръбите назад същите ? кое точно ще направи разликата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Nikolcho #12 Отговорено 25 Май, 2007 Благодаря за информацията, и все пак ако някой даде ориентир за цена и евентуално майстор ще съммного благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове