Markony 2246 #1 Публикувано 23 Май, 2007 Много моля някой от колегите живеещ в в София с подобни на моите скромни размери...170см 72 кг,да ми се обади.Искам да си взема седалка от Илиенци ,но за съжаление в момента не мога да я пробвам.Благодаря предварително на отзовалите се!Седалката е в магазина на ТОПСПИИД и искам информация за това дали е удобна и какво е качеството на изработката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 23 Май, 2007 ако ще взимаш 1 от двата вида легени мога да ти дам малко информация за тях.... аз съм 170, но сум около 60 кила с мокри дрехи.... та има малък шанс седалка като мойта да ти е леко тясна. освен това седалка като мойта е леко неудобна за дълго каране защото те държи леко сгънат и не можеш да си се излегнеш. Аз на мойта и преправих леко възглавничката отдолу за да не ми вдига толкова коленете, а от там и да не седя толкова сгънат.аз съм с такава: clickМишо пък взе такава: clickнеговата е доста по-широчка около таза, и е с малко по-ниски бордове, което я прави в пъти по-лесна за влизане/излизане, но пък и мен на Мишо седалките не ме държат добре, щот съм с малко дупенце....Имай предвид обаче че мойта е най-агресивната седалка в топспиид и ако не се лъжа е и най-неудобната, обаче вече 2 пъти си правя дълги междуградски обиколки и не съм усетил особена умора, особено след като модифицирах леко възглавничката. А и като вкараш колата в някой завой "на врати" чувството че си част от колата е незаменимо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #3 Отговорено 23 Май, 2007 Препоръчайте ми някаква и на мен...между другото 110 кг. съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #4 Отговорено 23 Май, 2007 А колко кихнахте за тез легени ва...??! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #5 Отговорено 23 Май, 2007 А колко кихнахте за тез легени ва...??! мойта беше 220лв а на Емо 265лв, но искахме отстъпка защото купихме общо 3 бр. седалки и ни направиха по 10% на всяка от цената, демек мойте стъпиха на по 200лв а на Емо 245лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове