Jump to content
cK1

акорд 99г. и нагоре

Recommended Posts

Вярвам че има колеги с такъв акорд :) , и понеже темичката отиде много назад , а покупката е на дневен ред , ще си позволя да я бутна малко напред та барем по-лесно я видите :thumbs1: Айде моля за съвети окачване ??има ли си някакви общи болежки и т.н. плс хелп :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано не знам какво да те посъветвам,защото моят Акорд е на 6 години на 180 000 км и все още не мога да му намеря слабото място.Моят е автоматик с 1.8 мотор и разхода е около 8 извън и 12 градско.Не са чак толкова скъпи оригиналните части и консумативи,лично аз ползвам само такива.Ако те интересува нещо друго питай, а ако още не си си намерил твоя Акорд може и да ти предложа моя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карам такава около две години.Ако надникнеш в нета ще откриеш, че това е най-здравата кола (с най-малко регистрирани сервизни проблеми) в много класации. Именно за модела 98-02г става дума.Иначе стандартните неща, които трябва да гледаш важат за всички коли - признаци за реални километри, удари и пр. Освен един дребен стандартен проблем с копчетата за управление на музиката от волана всичко друго в тази кола трябва да работи перфектно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

един мой комшия си продава акорда - 99г 2.0 147кс червен, много добро състояние, ръчни скорости, сменени всички консумативи, мисля че каза че за 13500 може да го даде, продава го само защото има бебе и търси сивик комби за количката, ако имаш интерес ми звънни - 0887334908 и ще му потърся координатите, понеже случайно се заговорихме и ми даде няква визитка. Но колата наистина е много добра!

С колко врати е :worthy: ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 ;)

Кофти, аз искам като твойта :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

има една в мобиле.бг :stretcher:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick
Отговорено (Редактирано)

има една в мобиле.бг ;)

Онази за 11 200 евро :D ? Тя е някой от форума... да не е твойта :stretcher: ?Оп видях номера..твойта е :robot:. Предпочитам с по-малко екстри за 15-16 000 лева. Редактирано от trick

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма :stretcher::robot:

Преди няколко седмици имаше 3 бройки в мобиле.бг. Нищо и без тва не съм 100% сигурен какво търся... не съм се качвал в Акорд никога.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам такъв акорд от близо 2 месеца :stretcher: Немога да се оплача от возене вървене. 1.8 - 136 коня е градско миналия ден я засякох 11 л. извънградско 7.3 л. Само по много неравен път чувам нещо като хрупане отпред при скорост 5-10 км вдигах я но всичко си е добре и немога да разбера дали това не си е нещо от самото окачване. Чуството е все едно се разтваря предницата да се намести в дупките... незнам но вече го приемам за нормално след като я вдигах 3 пъти и ненамирам нищо нередно отдолу. Колега возии страхотно количката. Казват също така че двулитровия двигател, който е с 11 коня повече от моя бил малко по-икономичен, но това може да потвърдят само колегите които карат такива. Аз само съм дочувал :robot: Айде и да вземеш някоя на 1000 километра ;)

Благодаря ти за инфото и пожеланието :D.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми да взема и аз да добавя нещо. Карам такъв от 3 год. - 60 000 км. съм му сложил (заварих 49 000км.) 2.0 ми е мотора и не е по-икономичен от 1.8 , просто гори точно колкото него :D факт. Мойта е автоматик (типтроник)- много интелигентно и "дуракоустойчиво" средство за раздвояване на личността ;) Всъщност като се замисля мога само да я хваля и не вярвам някой друг от колегите с тоя модел да е на различно мнение , но за да ни повярваш трябва да намериш и покараш този наистина уникален за класа , годините и цената си автомобил. Успех и да се похвалиш :cool: , ако нещо конкретно-питай

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...