cK1 28 #1 Публикувано 23 Май, 2007 Вярвам че има колеги с такъв акорд , и понеже темичката отиде много назад , а покупката е на дневен ред , ще си позволя да я бутна малко напред та барем по-лесно я видите Айде моля за съвети окачване ??има ли си някакви общи болежки и т.н. плс хелп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #2 Отговорено 23 Май, 2007 Честно казано не знам какво да те посъветвам,защото моят Акорд е на 6 години на 180 000 км и все още не мога да му намеря слабото място.Моят е автоматик с 1.8 мотор и разхода е около 8 извън и 12 градско.Не са чак толкова скъпи оригиналните части и консумативи,лично аз ползвам само такива.Ако те интересува нещо друго питай, а ако още не си си намерил твоя Акорд може и да ти предложа моя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #3 Отговорено 25 Май, 2007 Карам такава около две години.Ако надникнеш в нета ще откриеш, че това е най-здравата кола (с най-малко регистрирани сервизни проблеми) в много класации. Именно за модела 98-02г става дума.Иначе стандартните неща, които трябва да гледаш важат за всички коли - признаци за реални километри, удари и пр. Освен един дребен стандартен проблем с копчетата за управление на музиката от волана всичко друго в тази кола трябва да работи перфектно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #4 Отговорено 25 Май, 2007 един мой комшия си продава акорда - 99г 2.0 147кс червен, много добро състояние, ръчни скорости, сменени всички консумативи, мисля че каза че за 13500 може да го даде, продава го само защото има бебе и търси сивик комби за количката, ако имаш интерес ми звънни - 0887334908 и ще му потърся координатите, понеже случайно се заговорихме и ми даде няква визитка. Но колата наистина е много добра!С колко врати е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 25 Май, 2007 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #6 Отговорено 25 Май, 2007 4 Кофти, аз искам като твойта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #7 Отговорено 27 Май, 2007 има една в мобиле.бг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #8 Отговорено 27 Май, 2007 (Редактирано) има една в мобиле.бг Онази за 11 200 евро ? Тя е някой от форума... да не е твойта ?Оп видях номера..твойта е . Предпочитам с по-малко екстри за 15-16 000 лева. Редактирано 27 Май, 2007 от trick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #9 Отговорено 27 Май, 2007 Няма Преди няколко седмици имаше 3 бройки в мобиле.бг. Нищо и без тва не съм 100% сигурен какво търся... не съм се качвал в Акорд никога. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #10 Отговорено 27 Май, 2007 Аз карам такъв акорд от близо 2 месеца Немога да се оплача от возене вървене. 1.8 - 136 коня е градско миналия ден я засякох 11 л. извънградско 7.3 л. Само по много неравен път чувам нещо като хрупане отпред при скорост 5-10 км вдигах я но всичко си е добре и немога да разбера дали това не си е нещо от самото окачване. Чуството е все едно се разтваря предницата да се намести в дупките... незнам но вече го приемам за нормално след като я вдигах 3 пъти и ненамирам нищо нередно отдолу. Колега возии страхотно количката. Казват също така че двулитровия двигател, който е с 11 коня повече от моя бил малко по-икономичен, но това може да потвърдят само колегите които карат такива. Аз само съм дочувал Айде и да вземеш някоя на 1000 километра Благодаря ти за инфото и пожеланието . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6035 #11 Отговорено 28 Май, 2007 Еми да взема и аз да добавя нещо. Карам такъв от 3 год. - 60 000 км. съм му сложил (заварих 49 000км.) 2.0 ми е мотора и не е по-икономичен от 1.8 , просто гори точно колкото него факт. Мойта е автоматик (типтроник)- много интелигентно и "дуракоустойчиво" средство за раздвояване на личността Всъщност като се замисля мога само да я хваля и не вярвам някой друг от колегите с тоя модел да е на различно мнение , но за да ни повярваш трябва да намериш и покараш този наистина уникален за класа , годините и цената си автомобил. Успех и да се похвалиш , ако нещо конкретно-питай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове