Jump to content
Guest Greenwater

За колегите от София

Recommended Posts

Guest Greenwater

Колегите от VWclub ,имат месечна среща на 27май както и ние ,но тяхната е от 17:00часа пред НИМ .Искате ли след като мине нашта да ги посетим в колнка .Ще има да се пулят яко :lol: ,както и без друго не ни долюбват .Може и някоя дръпка да направим. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

къде е НИМ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sCoff

Идеята ми допада много. Има само два проблема за да я подкрепя :lol: Не карам Хонда :offtopic: (надявам се да е само до средата Юни) и съм на работа на 27-ми :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

къде е НИМ?

НИМ= национален исторически музей намира се в Бояна сиреч резиденцията над околомръсното шосе :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Преди две месечни двама съфорумци направиха точно това, и единствената гонка на която са станали свидетели, е тази в която са участвали по между си. Пичовете с голфовете се оказало, че на са чак толкова пичове. Само едно 150 коньово се пуснало, срещу 90 коньовата тогава 6-та на Rust. Аз не мога да дойда, и ви пожелавам успех. :offtopic:

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди две месечни двама съфорумци направиха точно това, и единствената гонка на която са станали свидетели, е тази в която са участвали по между си. Пичовете с голфовете се оказало, че на са чак толкова пичове. Само едно 150 коньово се пуснало, срещу 90 коньовата тогава 6-та на Rust. Аз не мога да дойда, и ви пожелавам успех. :lol:

бе те са си пичове ама не им вървят колите :lol::offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest manniakk

да минем, нека и те заповядат на нашата...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

Дани,тези от Vw са ти любимци и ако не се бъзнеш с тях все едно деня ти е минал напразно...... :lol:

мммм .... ДА :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Да им накъсаш шортите с vtec-a......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

Да им накъсаш шортите с vtec-a......

чакам бате Емо да ми дооправи настойките ама заради скапаното време не може да се свърши нищо :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз сьм навид само дано времето е добро, Дани ще ти звьнна за по сигурно ако ходя бате ))))Хихихихи мога да доведа две момчета с едни понавьрвяващи голфове ))))) Шегата на страна пичовете с голфовете които ще дойдат с мен са много стабилни и няма да откажат да се дрьпнат )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей заядливци, я оставете хората да си се събират на спокойствие

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дани бате кьм колко часа ще се трьгва ако искаш може да се организираме някаде да се срещнеме и от там да трьгнеме повечко колици кьм голф феста хиххии, какво ще кажеш?С мен ще има и 2-ма заклети голфисти хихи ))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Greenwater

Дани бате кьм колко часа ще се трьгва ако искаш може да се организираме някаде да се срещнеме и от там да трьгнеме повечко колици кьм голф феста хиххии, какво ще кажеш?С мен ще има и 2-ма заклети голфисти хихи ))))))

ами първо ще минем на нашта си среща на Булгарплода и след това тяхната е от 17:00

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се но каде точно се намира Булгарплода, извинявам се за off topica но не се сещам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...