zemnovodno 12 #1 Публикувано 15 Януари, 2021 Здравейте, има функцията за запаметяване на позицията на седалките но никога не работела. Копчета които са на вратата не светят свети само подсветката когато е на фарови колата. Някой може ли да ми каже къде се намира въпросния модул и бушона за него. Колата е хонда акорд 2.2 дизел със ръчни скорости. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
To6ko 0 #2 Отговорено преди 11 часа Да попитам дали ти се оправи проблема с запаметяването защото аз имам точно същия проблем и не знам какво да правя. И аз съм на акорд 8 2.2 дизел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
farscape 26 #3 Отговорено преди 9 часа (Редактирано) Преди 1 час, To6ko написа: Да попитам дали ти се оправи проблема с запаметяването защото аз имам точно същия проблем и не знам какво да правя. И аз съм на акорд 8 2.2 дизел Като натиснеш SET, нищо ли не става? Трябва да започнат да мигат 1 и 2. Редактирано преди 9 часа от farscape Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
To6ko 0 #4 Отговорено преди 8 часа Не нищо не става пробвал съм и двете да задържа, както така и бутона за багажника не става и той не ми работи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове