Liver75 0 #1 Posted January 10 Здравейте. Въпросът ми е някой собственик на 1-ва генерация слагал ли си е мултимедия и ако си сложил да даде някакви отзиви. Благодаря. Quote Share this post Link to post Share on other sites
armaturata 0 #2 Posted January 10 Здравей . Сложих си преди 2 седмици и за сега съм много доволен . Quote Share this post Link to post Share on other sites
armaturata 0 #3 Posted January 10 Мултимедията е 2 дин с андроид 10 - камера за заден ход . Голяма промяна в звука няма . Харесва ми понеже с нея таблото изглежда някакси по изчистено и я няма голямата празна ниша отпред . Освен това е идеална за убиване на време когато чакаш ☺️ Quote Share this post Link to post Share on other sites
agresor41 22 #4 Posted January 11 Аз вече смених втора мултимедия. С усилвател и бас каса звукът е супер. Quote Share this post Link to post Share on other sites
armaturata 0 #5 Posted January 12 Не съм слагал усилвател и бас каса , но като се оправи времето ще и сложа . Благодаря за съвета Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hanchko 22 #6 Posted January 14 Колеги, здравейте. Може ли да дадете малко по-подробна информация относно модела на мултимедията и от къде сте я купили? Благодаря и успешен ден. Quote Share this post Link to post Share on other sites
armaturata 0 #7 Posted January 14 Здравейте ! Мултимедията е китайска - модел рк 3368 - 4 гб рам - 8 ядрена с възможност за допълнителна памет 64 гб - андроид 10 - камера за заден ход . Не знам от къде е купена . Моята ми я монтира племенника , тъй като има сервиз за ремонт на лаптопи и телевизори . Не съм го разпитвал за подробности , но предполагам че има много сайтове откъдето може да се поръча . Quote Share this post Link to post Share on other sites
levorda 0 #8 Posted Friday at 01:05 PM Преди 20 часа, armaturata написа: Здравейте ! Мултимедията е китайска - модел рк 3368 - 4 гб рам - 8 ядрена с възможност за допълнителна памет 64 гб - андроид 10 - камера за заден ход . Не знам от къде е купена . Моята ми я монтира племенника , тъй като има сервиз за ремонт на лаптопи и телевизори . Не съм го разпитвал за подробности , но предполагам че има много сайтове откъдето може да се поръча . А колко инча мултимедия се побира в първата генерация на хонда? Quote Share this post Link to post Share on other sites
armaturata 0 #9 Posted Friday at 04:23 PM Здравейте ! Мултимедията е 7 инча . Quote Share this post Link to post Share on other sites