Liver75 0 #1 Публикувано 10 Януари, 2021 Здравейте. Въпросът ми е някой собственик на 1-ва генерация слагал ли си е мултимедия и ако си сложил да даде някакви отзиви. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
armaturata 1 #2 Отговорено 10 Януари, 2021 Здравей . Сложих си преди 2 седмици и за сега съм много доволен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
armaturata 1 #3 Отговорено 10 Януари, 2021 Мултимедията е 2 дин с андроид 10 - камера за заден ход . Голяма промяна в звука няма . Харесва ми понеже с нея таблото изглежда някакси по изчистено и я няма голямата празна ниша отпред . Освен това е идеална за убиване на време когато чакаш ☺️ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #4 Отговорено 11 Януари, 2021 Аз вече смених втора мултимедия. С усилвател и бас каса звукът е супер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
armaturata 1 #5 Отговорено 12 Януари, 2021 Не съм слагал усилвател и бас каса , но като се оправи времето ще и сложа . Благодаря за съвета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hanchko 29 #6 Отговорено 14 Януари, 2021 Колеги, здравейте. Може ли да дадете малко по-подробна информация относно модела на мултимедията и от къде сте я купили? Благодаря и успешен ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
armaturata 1 #7 Отговорено 14 Януари, 2021 Здравейте ! Мултимедията е китайска - модел рк 3368 - 4 гб рам - 8 ядрена с възможност за допълнителна памет 64 гб - андроид 10 - камера за заден ход . Не знам от къде е купена . Моята ми я монтира племенника , тъй като има сервиз за ремонт на лаптопи и телевизори . Не съм го разпитвал за подробности , но предполагам че има много сайтове откъдето може да се поръча . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
levorda 0 #8 Отговорено 15 Януари, 2021 Преди 20 часа, armaturata написа: Здравейте ! Мултимедията е китайска - модел рк 3368 - 4 гб рам - 8 ядрена с възможност за допълнителна памет 64 гб - андроид 10 - камера за заден ход . Не знам от къде е купена . Моята ми я монтира племенника , тъй като има сервиз за ремонт на лаптопи и телевизори . Не съм го разпитвал за подробности , но предполагам че има много сайтове откъдето може да се поръча . А колко инча мултимедия се побира в първата генерация на хонда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
armaturata 1 #9 Отговорено 15 Януари, 2021 Здравейте ! Мултимедията е 7 инча . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #10 Отговорено 11 Февруари, 2021 Всяка универсална медия става, стига да не е по голяма от 7 инча. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pechkata 19 #11 Отговорено 26 Юни, 2021 На 14.01.2021 г. at 10:26, Hanchko написа: Колеги, здравейте. Може ли да дадете малко по-подробна информация относно модела на мултимедията и от къде сте я купили? Благодаря и успешен ден. Поръчах си тази... https://iskamgps.com/article/8040/Мултимедийна-навигация-за-HONDA-AT-7025-7-инча-Android-9.1-1GB-RAM-WiFi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
agresor41 29 #12 Отговорено 15 Юли, 2021 На 26.06.2021 г. at 14:36, pechkata написа: Поръчах си тази... https://iskamgps.com/article/8040/Мултимедийна-навигация-за-HONDA-AT-7025-7-инча-Android-9.1-1GB-RAM-WiFi Колега тази не зацикля ли като поработи повече от половин час Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pechkata 19 #13 Отговорено 15 Юли, 2021 Не съм забелязал - повечето работи на радио... Не съм я пробвал със навигацията - тези ди ще ходя тук-там и ще я пусна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LMax 0 #14 Отговорено 26 Август, 2021 Имаш ли вече наблюдение как се държи след продължително ползване? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pechkata 19 #15 Отговорено 27 Август, 2021 Повече от 3/4 часа ползване не видях проблеми - но не е изключено да направи все пак е китайка... Не я карам постоянно от време на време - Витарата я юркам повече... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dido_bg 2 #16 Отговорено 14 Февруари, 2022 Сложих от тези евтините с камерата, тя не струва много като качество на картина от камерата нито на резолюция на дисплея и цветност. Но стана работи като за 90лв доволен съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове