moondevil 4 #1 Публикувано 8 Януари, 2021 Здравейте колеги бихте ли ме упътили от къде мога да си закупя чашата за развиване на горивния филтър на crv 4 2.2 idtec 2014 г. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moondevil 4 #2 Отговорено 12 Януари, 2021 Е никой ли не е изявил самониацива сам да си го смени? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nesorab 19 #3 Отговорено 18 Януари, 2021 Колега, потърси инфо и прочети в другите раздели. Тоя двигател се монтира и на 3 генерация црв и на други модели хонди. Все някой има нужната информация. Пък има и универсални ключове. Не са за препоръчване, но може да свършиш работа и с такъв. Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #4 Отговорено 19 Януари, 2021 Търси такъв ключ, като от тази тема: Провери тук евентуално: https://toolspanda.com/chashka-za-maslen-filtr-90mmx-p15-honda-accord-mitsubishi-mopar-isuzu-zimber-tools-6014.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове