Х А Р И 41 #1 Публикувано 20 Декември, 2020 Здравейте приятели. Насочил към се към още една придобивка. Имам HR-V, CR-V и разни мотори на любимата ми марка. Сега се облизвам за едно хибридче. Лепнали са му отзад буквичките CR-Z. Харвито ми вече е с нова придобивка. Вече е VTEC. Сиреч съм му добавил 19 кончета. Остана само да сложа кутията на въздушния филтър. CR-V то не спирам да го карам. Дизеловия вариант е. Карам го втора година. Сега по темата. Който знае нещо съществено за CR-Z да пише за всичко което е +и-. Ще се радвам на вашите мнения и съвети. Весело изкарване на Коледа и Нова година. Хари 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lord Rigor 4 #2 Отговорено 6 Януари, 2021 Здравей! От 1 година търкалям едно произведено 2010г. До се га към 10000км. Едно ходене до сърбия- 2 три до морето. За сега съществени проблеми няма :))) За съжаление не е точно спортна кола- не очаквай много. - Батерията в 30 минутно задръстване пада. - Две изкачвания- пада. Като чета по международните форуми е нещо нормално за модела. - не можеш да спреш старт/стоп системата - има някакъв комплексен алгоритъм и спира на Sport с включен климатик или когато изтощена батерията - няма място за резервна гума- имаш "жмуц" за спукани гуми и ел. компреоср. - тежка е (1150-1200 кг) + Забавна; + Завива като картинг; + тиха + прилична музика с фабрична бас каса. + удобни предни седалки ( аз съм 180см към 100кг прасенце); + успях да събера на задната седалка две маломерни каки. Три мод-а за каране - Еко, Нормален, Спорт- превключваш си ги в движение. Еко- чувството е все едно влачиш каравана след себе си Нормален-....... Спорт- Ехаааааа :))) Разход (няма голямо влияние на какъв мод я караш- все от някадъде си компенсира) Извънградско 4,5/100 Магистрала 6/100 Градско 7- 7,5/100 (Пловдив) Градско с климатик 9-10/100 Ако успееш да си намериш 2013+ модел ще много по-добре предполагам. Малко повече кончета и по-добра батерия. Това е за сега Извинявай за разхвърлените мисли и успех с новата придобивка ако се решиш :))))) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х А Р И 41 #3 Отговорено 12 Февруари, 2021 Благодаря ти много за описанието. Просто е перфектно. Ще потърся сред 2013 както ме съветваш, не че е само по-мощна, но и ще е на по-малко километри. Даже докато пиша прескочих до mobile.de. Оказа де че има само една: https://m.mobile.de/auto-inserat/honda-cr-z-1-5-einzelstück-liebhaberfahrzeug-dorsten/314412649.html Смятам че ексрите са нищожни за 10 000 евро повече. Засега ще остана на твоя вариянт. На мен ми трябва за да ходя на работа. Отиване и връщане са ми 55 километра. CRV - то ми харчи над 7/100 нафта. Данъка ми е 355 евро. На CRX- а данъка е 30 евро. Единствения плюс за сега е че снега който падна тези дни не му попречи да прегази преспите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове