Nedial 3 #1 Публикувано 25 Ноември, 2020 Колата ми въпреки годините си, 2006 е добре запазена визуално. Маниак съм на чистото и красивото, на всичко отгоре я отремонтирах мераклийски и върви уникално добре, така че съм влюбен в нея. Има обаче няколко зле сглобени пластмасови интериорни панела около гуменото уплътнение на задната врата, застъпват се ръбове. Не тропа и не пречи с нищо, но съм маниак на добрия вид и ме дразнят. Някой майстор мърляч ги е монтирал небрежно с неподходящи инструменти. Това което не знам е дали панелите са изправни, но трябва да се сглобят правилно от грамотен човек с инструменти. Или са им почупени щипки и крачета. Имам два въпроса. Съществува ли в София сервиз или майстор, който би ми обърнал внимание-да каже състоятелно мнение, при нужда да намери части и да ги подмени грамотно и т.н. Ако отида в официален сервиз Хонда дали ще свършат грамотно работа и какви пари като най-общ порядък ще ми вземат? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове