Dissconect 0 #1 Публикувано 8 Октомври, 2020 Здравейте колеги,наскоро си взех въпросния Сивик и тъй като състоянието му не беше задоволяващо(което рефлектира и върху цената разбира се) смених съединител с маховик дискове и накладки паразитна ролка и лагер на климатика но все още се чува шум като при нови накладки,все едно стържат но интересното е че щом съм в движение и натисна съединителя шума спира,та някой ако има идея или да ме упъти към някой читав майстор в Пловдив ще съм благодарен,благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusen4e 67 #2 Отговорено 8 Октомври, 2020 Стрелям в тъмното, но ако всичко по съединителя и маховика е наред, следва да се заподозре някой лагер в скоростната кутия, който да свири. Имате ли представа колко време е карана с прецакан съединител и маховик, защото сигурно знаете, че последният е демпферен и той обира вибрациите от двигателя. Ако колата е тормозена със скапан маховик, може да се е разбило нещо в скоростната кутия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dissconect 0 #3 Отговорено 8 Октомври, 2020 Ами нямям представа но като цяло имайки в предвид състоянието в което е взех и нещата които смених е била всичко друго не и Гледана,мерси колега ще се поинтересувам по обстойно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове