vallcho 0 #1 Posted October 1, 2020 Здравейте, От няколко дни при стартиране на екрана на навигацията се появява "DVD reading error....". Питането ми е от къде и как се вади въпросния диск (DVD)? Става дума за Honda FRV. Ще съм благодарен, ако някой отговори. Иначе вечния въпрос за конкретния модел-има ли все пак подкарване на актуална карта за БГ? Ясно е, че телефоните вършат работа, но при наличие на екрана в колата... 🙂 Share this post Link to post Share on other sites
keen 1 #2 Posted October 1, 2020 Диска се вади от: под пасажерската седалка в дясно на шофьора (не средната) имаш DVD устройство и диска е в него. За БГ карти до колкото знам, няма и никога няма да има ;( Share this post Link to post Share on other sites
vallcho 0 #3 Posted October 1, 2020 22 minutes ago, keen said: Диска се вади от: под пасажерската седалка в дясно на шофьора (не средната) имаш DVD устройство и диска е в него. За БГ карти до колкото знам, няма и никога няма да има ;( Благодаря. Ще погледна. 🙂 Share this post Link to post Share on other sites
смок 2 #4 Posted April 8, 2021 Колеги,аз сложих панел 77251SJ003ZA и после 7 инчова навигация със задна камера. 1 Share this post Link to post Share on other sites
keen 1 #5 Posted April 20, 2021 На 8.04.2021 г. at 16:58, смок написа: Колеги,аз сложих панел 77251SJ003ZA и после 7 инчова навигация със задна камера. По буквите нищо не откривам, нещо линк нямали и евентуално, кое, как, къде го направи? Иначе браво колега много добре изглежда колата виждам, че си ентусиаст, ако може и някоя снимка от вътре 😉 Share this post Link to post Share on other sites
смок 2 #6 Posted April 23, 2021 Качих снимки в личния си профил Share this post Link to post Share on other sites
смок 2 #7 Posted May 10, 2021 77251SJD003ZA Това е.Изтървал съм една буква Share this post Link to post Share on other sites
krasimiryankov 0 #8 Posted February 26, 2024 Здравейте от къде мога да сваля файлове за навигания за Бг Share this post Link to post Share on other sites