N_O_M_A_D 4 #1 Публикувано 17 Май, 2007 (Редактирано) Е няма просто такъв потоп. Оказа се че Civic-а е и анфибия. Вкарах се в една улица дето няма връшане на зад. Рулирах в езерото като с лодка заобикаляйки закъсалите. Новото филтърче май е с хриле. Мерси Дани. Водата беше до капака, а жената в истерия. 5-gen. rulez Редактирано 17 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #2 Отговорено 17 Май, 2007 Аве то намокриш ли делкото и хриле да имаш пак че се удавиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #3 Отговорено 17 Май, 2007 Аве то намокриш ли делкото и хриле да имаш пак че се удавиш Казал ти е некой Нема давене тва животно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #4 Отговорено 17 Май, 2007 добре че делкото е високо, че иначе и ние щяхме да седим и да гледаме тъжно.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 18 Май, 2007 Да и аз разбрах, че е валяло яко в София тука в Елин Пелин и капка не падна суша хора )))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #6 Отговорено 18 Май, 2007 Да и аз разбрах, че е валяло яко в София тука в Елин Пелин и капка не падна суша хора ))))да ти донеса два легена от софийския дъжд? Е няма просто такъв потоп. Оказа се че Civic-а е и анфибия. Вкарах се в една улица дето няма връшане на зад. Рулирах в езерото като с лодка заобикаляйки закъсалите. Новото филтърче май е с хриле. Мерси Дани. Водата беше до капака, а жената в истерия. 5-gen. rulez Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 18 Май, 2007 Мани мани преди 1 час се изсипа е***ти и пороя в Пелина така че си ги напьлних легените та даже и кофите хихиххихи )))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #8 Отговорено 18 Май, 2007 Мани мани преди 1 час се изсипа е***ти и пороя в Пелина така че си ги напьлних легените та даже и кофите хихиххихи ))))Ти се базикаш, ама дядо ми на село така си полива градината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #9 Отговорено 19 Май, 2007 Мани мани преди 1 час се изсипа е***ти и пороя в Пелина така че си ги напьлних легените та даже и кофите хихиххихи ))))Ти се базикаш, ама дядо ми на село така си полива градината. Ехе хе хе ние па у наше село си имаме бунар даже с помапа електрика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR #10 Отговорено 20 Май, 2007 ....Резултата от среднощния дъжд.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #11 Отговорено 20 Май, 2007 И МОЙТА 5-г. СТИСНА ЗАБИ НЕСКА СКРИ ФАРОВЕТЕ в една улица ли беше река ли беше не-знам ама едно БМВ 3-ка беше угаснало там и всички беха слезнали и такмо се коментираше как и аз ше им права компания ама КЛЕТВИТЕ не им фанаха... :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове