preludeenthusiast 0 #1 Публикувано 26 Септември, 2020 Здравейте, Отдавна заглеждам Honda Prelude 5та генерация и ме интересуват няколко неща, за тези, които имат опит с тази кола. 1. От това, което съм чувал, частите са скъпи. Въпросът ми е - трудно ли се намират? Има ли много майстори, които отказват да ремонтират този модел? 2. Какъв е най-големият недостатък на Prelude 5th gen? Кои са слабите й места? 3. Бих искал понякога да возя повече от един човек...задните седалки неудобни ли са за возене? 4. Мнения за различните ревизии двигатели на Prelude? Чувал съм, че х22 е най-търсен. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 27 Септември, 2020 (Редактирано) Преди да ти отговоря аз или някой колега, по твоите въпроси съдя, че не си се качвал дори в колата. Няма как да ти даде някой адекватен съвет без ти да си покарал или поне да си се качвал в нея. Ти питаш за автомобил на минимум 21 години, отдавна повечето двигатели са за основен ремонт или са претърпели такъв. Та преди да търсиш каквато и да е информация, качи се в колата като начало. Редактирано 27 Септември, 2020 от Mkilla 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове