vegata 0 #1 Публикувано 17 Май, 2007 Здравейте отново колеги.Постегнах тва онова по колицата обаче нещо е тромава.И сега се чудя от какво може да е.Проблема е в това че като съм на някой по дълъг баир нямам тяга и не ускорява добре (да не кажем хич) и така само се надразвам много, същата работа е понякога дори на равен път.Давам 3-та при около 100 и нъц, не се ускорява добре.Друг път пак така и ще си откъртя облегалката.Карам ACCORD F20Z1.Някой имал ли е или има ли такъв проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #2 Отговорено 17 Май, 2007 Колега ако си сигурен, че мотора ти е ОК (компресия, не свети чека и т.н.) проблема може да се крие в спирачките, ако задържат като нищо един път не иска да набира, а друг път да си върви нормално. Направи няколко проби и когато не иска да набира провери да ли са ти загряли спирачките или само някои, ако не е така закарай я на маистор да ти направи една диагностика на мотора. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Accord F18A3 #3 Отговорено 17 Май, 2007 Може би запушен катализатор?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 17 Май, 2007 според мен може да са милион неща, кабели свещи, запушен филтър, газова... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dobromir 2 #5 Отговорено 20 Май, 2007 Ами колега и аз съм със същия мотор. И при мойта е така на моменти е като стрела на моменти набира ама имам чувството че вдига обороти без да има добра тяга. Както каза колегата "manniakk" може да са много неща. При моята след диагностика не откриха нищо само почистиха един филтър незнам точно какъв беше но в момента е горе долу пак същата. Ако открия нещо ще пиша, може пък да си внушавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #6 Отговорено 20 Май, 2007 бензиновия филтъе сменян ли е и дали е сменен с качествен.виж си и пътя на въздуха към мотора и въздушния филтър.незнам какво имаш предвид под стягане на колата ,но започни с тези неща които са задължителна поддръжка.когато това не помогне мисли друго.и реглаж на клапани правен ли е?мотора отварян ли е скоро?ремъка зацепен ли е правилно?нещата наистина могат да са много,затова почни едно по едно с консумативите и не купувай такива със съмнително качество,за да не си усложниш живота още повече.успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vegata 0 #7 Отговорено 21 Май, 2007 Абе всички тия неща съм направил.Ремъците ги смених, клапаните регулирах, горивния филтър и него накладките ги сменявах така че не е от спрачките.Обаче кати я изпържа яко около колата смърди на омрели папагали.Не знам как да разбера катализатора в какво състояние е, че от друго не може да смърди така (не е от феродо) съединителя не боксува.А ремъците ми са MITSUBOSHI как ви се струват?Сега т'ва дали са менте нямам представа, то човек може ли да вярва на нещо днес.Ако някой може да каже нещо за катализа нека го направи.А и не знам ако го изхвърля как ще се отрази на колата.Мерси все пак за предложенията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове