Greenwater 0 #1 Публикувано 17 Май, 2007 колеги искам да си олекотя генерацията ,в момента съм с тръби на 50мм. искам да сложа малко по дебели и по леки .Дайте някакъв акъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #2 Отговорено 18 Май, 2007 Тънкостенни са на 1.5мм,аз съм с такива на 50мм.По-голям диаметър незнам дали има смисъл,като олекотяване да съгласен съм Пробвай с Гугъл тръби и фитинги,ще ти излезнат доста фирми ,които се занимават с продажбате им Аз си взех от една във София,но не си спомням името имаше всякакви размери ,вкл. и колена Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #3 Отговорено 18 Май, 2007 По-тънкостени от 1.5 мм. не виждам на къде може да сложиш Ако намалиш стените на по-тънки, от този размер, се опасявам, че може да имаш проблем със здравината им и устойчивостта при нагряване и напъни. Въпреки, че неръждавейката е жилава и се предполага, че тези тръби ще се намират след колектора. Опитай ако си навит и сподели опита си след това п.п. Ако смениш тръбите с по-голям диаметър ще увеличиш масата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове