p0nka7a 0 #1 Публикувано 16 Май, 2007 Здрасти не обичам да се хваля по принцип и незнам какво да напиша така че ще кажа само че много се радвам , а и май отново съм влюбен http://www.picvalley.net/v.php?p=u/39/9600_150.JPGhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/39/9601_160.JPGhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/39/9602_175.JPGБ16А2 team Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 16 Май, 2007 (Редактирано) Много е джиджана. Със здраве да си я караш. Само хубави емоции с тази красавица. Редактирано 16 Май, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #3 Отговорено 16 Май, 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #4 Отговорено 16 Май, 2007 .........Б16А2 team......... Честито Батка, пожелавам ти само приятни преживявания с хубавицата P.S. Искам и аз да се присъединя към твоя тим, ама много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #5 Отговорено 16 Май, 2007 вече и тествана едно Голфче КР го отнесе със здраве да си я караш понка мнго е яка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #6 Отговорено 16 Май, 2007 айде честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda bassmbass 0 #7 Отговорено 16 Май, 2007 Хайде да ти е честита и от мен Б16А2 а? Е все пак тея колектори ти останаха излишни Карай си е със здраве и само хубави мигове с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #8 Отговорено 16 Май, 2007 Хайде да ти е честита и от мен Б16А2 а? Е все пак тея колектори ти останаха излишни Карай си е със здраве и само хубави мигове с нея Абе тоя предния пост е от мен ама така и не разбрах как влязох в профила на 'honda bassmbass' Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #9 Отговорено 16 Май, 2007 Честито колега, със здраве и безавараийни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #10 Отговорено 16 Май, 2007 Честито влизане в "А" групата,че и 4ерна... ма6ала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #11 Отговорено 16 Май, 2007 Честито!Много ме кефи !Да си я караш със здраве!П.П. Някой може ли да ми каже от къде мога да си намеря такива фарове за мъгла като на черния звяр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sirakoff #12 Отговорено 16 Май, 2007 (Редактирано) Браво! Много е арна колата. Много приятни моменти да ти носи. Я кажи от къде е? Да търсим и ние дето още нямаме Редактирано 16 Май, 2007 от sirakoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #13 Отговорено 16 Май, 2007 Бижу .....само приятни мигове с нея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #14 Отговорено 16 Май, 2007 Тея седани почнаха много да ми харесват........остарявам лиЧестито и много безавариини........голяма кукла е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #15 Отговорено 17 Май, 2007 Айде честито и само радост да ти носиКото е регистрираш да дойдете със Змея и Иво на Сънито да направим едно кръгчеПосле на тортички при Емко..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #16 Отговорено 17 Май, 2007 И от мене честито и мноого кеф да ти донесе зверчето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #17 Отговорено 17 Май, 2007 Благодаря сърдечно за пожеланията ви , радвам се че станах собственик на такава "машинка"предрасполага към Redline Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #18 Отговорено 18 Май, 2007 Честито,и да внимаваш с ограниченията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dead man 0 #19 Отговорено 18 Май, 2007 честита придобивка....суперски вид има.... и наистина внимавай с куките... и радарите.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #20 Отговорено 18 Май, 2007 Честито колега да си я караш безаварийно ))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dida81 #21 Отговорено 18 Май, 2007 ЕХААА КРАСИВИЦА Е ,4ЕСТИТО И ОТ МЕН! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bat'koko #22 Отговорено 18 Май, 2007 Честито! И по-полека с десното педалче Честито! И по-полека с десното педалче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plamoni 37 #23 Отговорено 18 Май, 2007 Честито и от мен,и сас здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #24 Отговорено 18 Май, 2007 Има стойка,има джанти и най важното има Б16А2 евала много хубава кола само забавни и безаварийни моменти с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове