wieen 0 #1 Публикувано 10 Септември, 2020 Здравейте бях пуснал тема за горивен филтър преди 2-3 дена, колегата ме консултира какво да направя поръчах си чашка за филтъра, обаче ушите на капачката са счупени и чашката превърта. Ако може да ме посъветвате или имате някакви идеи какво да направя. Благодаря предварително 🙂. Става въпрос за 2.2дизел 150 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Untouchable 24 #2 Отговорено 10 Септември, 2020 (Редактирано) Така правят разбирачите по сервизите които нямат комплект ключове ползват тея боклуци с веригата. Ами отваряш някой сайт за продажба на коли даваш за части Хонда Акорд от 2008 и почваш да звъниш и питаш, все ще се намери капачка здрава от англичанки за части. Няма да е на цена като нова. то е важно да са и здрави зъбите. Аз така си намерих секретните болтове, един подкалник беше счупен, и доста други неща. По добре от някоя разглобена от колкото чисто нова правена на майната си. Редактирано 10 Септември, 2020 от Untouchable Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове