Armbull 0 #1 Публикувано 9 Септември, 2020 Здравейте колеги, карам ЦРВ 2 бензин 2004г. Пътувах към морето и забелязах, че при определени км/ч двигателя или поне на мен ми се струва, че е двигателя издава странно бучене(виене). Карам на 5-та предавка с 140км/ч и когато отпусна педала на газта между 135-125км/ч се появява този шум. Пробвах да изключа от скорост и шума изчезва, появява се само когато съм на скорост и само в тази определена скорост между 135/125км.ч. Ако някой има на представа от какво може да е, бих се радвал да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doto 2 #2 Отговорено 3 Октомври, 2020 Здравей, и при мен е така, бях се притеснил и пуснах тема във форума ,,Бучене на двигателя преди включване на втория вал'', можеш да погледнеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doto 2 #3 Отговорено 24 Декември, 2022 Колега реши ли се проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
doto 2 #4 Отговорено 31 Март (Редактирано) ? Редактирано 31 Март от doto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове