Боря 0 #1 Публикувано 8 Септември, 2020 (Редактирано) Здравейте колеги, от известно (три седмици) ми се включиха лампите за vsa и удивителният знак. При първоначално палене на колата, свети само удивителният, след 10 мин горе-долу се включва и vsa знакът. При направена диагностика излизат грешите 61-01 и 84-01 (battery voltage failure и sensor logic failure). Ако някой има инфо дали мога сам да ги оправя без диагностика ще съм благодарен, тъй като след триене с диагностиката отново се появяват. В заключение искам да попитам, ако някой знае дали при това положение работи vsa системата, тъй като не мога да преценя кога работи и въобще как се разбира дали работи. Благодаря отново! Поздрави Редактирано 8 Септември, 2020 от Zlatozator Заглавие "Хонда акорд 7 2,4 2003 г" не говори никому нищо. Особено в този раздел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mast3rX 20 #2 Отговорено 8 Септември, 2020 (Редактирано) Здрасти колега, Аз имах подобен проблем, но кодовете бяха различни. При мен метода от клипа помогна и след ресетването не са ми светвали лампите. Ако след изчистването на грешките лампите светнат отново - значи няма да стане само с ресет. Докато ти свети VSA, системата не би трябвало да работи. Редактирано 8 Септември, 2020 от Mast3rX 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Боря 0 #3 Отговорено 8 Септември, 2020 Благодаря за инфото, твоите грешки какви кодове бяха? А идеята на резетването каква е, дава се на късо ли 😁😁😁🤔 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mast3rX 20 #4 Отговорено 8 Септември, 2020 Не помня точните номера, но съм сигурен, че описанието беше различно. При мен лампите светнаха след като в сервиз ми направиха диагностика с програмата Launch. Това стана непосредствено преди да закупя колата, след което собственика на автосалона с помощта на този клип ресетна VSA и тригъгълника. Не съм извършвал процедурата лично, за да дам точни указания, но освен окъсяването си спомням, че трябва да се даде на контакт, натиска се педала на спирачката и т.н. В клипа е обяснено и показано как точно да изпълниш и двете процедури. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове