dragnev 0 #1 Публикувано 28 Август, 2020 Здравеите, карам сивик 7ма ген 1.7(2001-2005) дизел и имам въпрос. Когато тръгвам на първа усещам едно разстрисане (направо си ме клати целия вътре) и се зачудих дали не се е износил съединителя има ли някъв начин да го проверя в какво състояние е и колко струва евентуална смяна. Някъкви идеи от какво друго може да е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 28 Август, 2020 (Редактирано) Педала на съединителя твърд ли е ? Вибрации може да има от доста неща - тампони на двигателя, тампони по окачването, полуоски. Просто трябва да се направи една хубава диагностика на колата. Колко ще струва смяната ако е съединител - зависи какви части ще се сложат. В нета комплект съединител започва от 170 лв до 600 лв. За труд предполагам 200-250 лв. (зависи от сервиза). Маслото на кутията също е добре да се смени, така и така ще се точи - още едни 40-60 лв. В общата тема за сивик 7-ма още на втора страница колегата Jorko е написал как е решил проблема със съединителя. Даже и е от Пловдив. Свържи се с него ако има желание да ти съдейства. P.S. Ето https://goo.gl/maps/VHS7iTWaCEtAsLYz8 Редактирано 28 Август, 2020 от icko_stanev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragnev 0 #3 Отговорено 2 Септември, 2020 Твърд е педала на съединителя. Има ли някакво значение че не съм запознат много добре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #4 Отговорено 2 Септември, 2020 Значи притискателния диск така или иначе е за смяна, а ако си прочел и голямата тема, то ти е станало ясно, че и маховика е за балансиране. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове